Mam mensi problem a nez to zacnu resit, rad bych vedel co me ceka Takze ma letenku na sve jmeno, ale s udaji s cislem pasu, ktery je uz "out". Co ted? Kontaktovat TAM a soucasne Lufthansu? Nebo staci TAM? Pripadne staci "Student Agency", pres ktere jsem to vse platil? ...jesteze jsem s nim sel na pivo, jinak bychom to asi kdovijak uspesne resili az v Barcelone  .

Zaplacena letenka a cislo pasu

Založil ve fóru Co se nevešlo

6 reakcí

Mam mensi problem a nez to zacnu resit, rad bych vedel co me ceka smiley
Pred 2 mesici jsem koupil kamosovi letenku z BCN (Barcelona) do GRU (Sao Paulo) a zpet do MUC, vse operuje TAM - jeden segment ale Lufthansa. Dnes mi kamos tak nejak mezi reci oznamil, ze ma cca nekdy od lonskeho roku novy pas a ja s tim nepocital - v kvetnu jsem mu pres svuj ucet zakoupil letenku s udaji, ktere jsem o nem mel ulozeny z nasi posledni cesty z roku 2013. smiley Takze ma letenku na sve jmeno, ale s udaji s cislem pasu, ktery je uz "out". Co ted? Kontaktovat TAM a soucasne Lufthansu? Nebo staci TAM? Pripadne staci "Student Agency", pres ktere jsem to vse platil?
...jesteze jsem s nim sel na pivo, jinak bychom to asi kdovijak uspesne resili az v Barcelone smiley
P.S. Mam zkusenost se situaci, kdy byla koupena letenka s platnym pasem, ktery se do dob odlety vymenil, nevim ale jak to je, kdyz jsem zadal pri koupi udaje pasu, ktery uz neplatil smiley

0

Ahoj, je to jedno. Hlavní je pas v době check-inu na letišti smiley

0 Citovat

Ahoj,

osobní zkušenost NEMÁM, ale domnívám se, že by to mělo být ok. Pokud ten pas není hlášenej, že byl kradenej, ale prostě mu prošla platnost, tak si myslím, že bez problému. Radši bych zavolala pro info do SA, určitě s tím budou mít zkušenosti smiley jinak BCN-MUC bude bez problému, páč tam už může letět na občanku..

0 Citovat

Doklad zadaný při rezervaci je nicneříkající. Můžeš si cokoliv vymyslet. Opravdu jediné, z čeho se vychází, je doklad předložený při nástupu do letadla / check-inu.

Spoustu situací - ztratíš pas, ukradnou ti pas, cestuješ na občanku atd. smiley

0 Citovat

Diky, hned jsem klidnejsi smiley

0 Citovat

Ahoj lidi mám podobnou otázku. Mám rezervovanou letenku na občanský průkaz ten se mi ale povedlo ztratit a tak nevím zda jde cestovat místo na občanský průkaz na pas aniž bych to zavolala na leteckou společnost? Je - li teda nutné mít občanský průkaz nebo stačí pas? děkuji

0 Citovat

pas staci. tiez sa mi stalo, ze som letel na iny pas aky som uviedol pri rezervacii letenky. trochu sa cudovali, ale ked sedi meno tak to je jedno. Ale za telefonat nic nedas, o aku letecku spolocnost ide?

0
6 reakcí