Pokud cestujete letos v létě do Dubaje, může se vám hodit voucher na autobusový výlet, kdy během čtyř hodin navštívíte většinu zajímavých míst ve městě. Nabízím nevyužité vouchery na Double Decker Bus Tour v Dubaji. Kupováno na Grouponu. Více informací o Tour je na easytour.ae (místo a časy odjezdů a přesná trasa). Vouchery je potřeba uplatnit do 27.9.2015 (museli jsme zrušit cestu, proto prodáváme). EDIT: K dispozici mám ještě dva vouchery, každý pro čtyři osoby. Aby to nepropadlo, a aby to bylo zajímavé třeba i pro dvojice, snížím původní cenu na polovinu, tedy na 100CZK za osobu (cena na easytour.ae je 150AED/os., na grouponu jsme to koupili za 68AED/os.). Jeden voucher bude tedy za 400CZK. .

Vouchery na autobusový výlet po Dubaji - léto 2015

Založil(a) ve fóru Slevové kupóny a vouchery

4 reakce

Pokud cestujete letos v létě do Dubaje, může se vám hodit voucher na autobusový výlet, kdy během čtyř hodin navštívíte většinu zajímavých míst ve městě.

Nabízím nevyužité vouchery na Double Decker Bus Tour v Dubaji. Kupováno na Grouponu.
Více informací o Tour je na easytour.ae (místo a časy odjezdů a přesná trasa).

Vouchery je potřeba uplatnit do 27.9.2015 (museli jsme zrušit cestu, proto prodáváme).

EDIT:
K dispozici mám ještě dva vouchery, každý pro čtyři osoby.
Aby to nepropadlo, a aby to bylo zajímavé třeba i pro dvojice, snížím původní cenu na polovinu, tedy na 100CZK za osobu (cena na easytour.ae je 150AED/os., na grouponu jsme to koupili za 68AED/os.). Jeden voucher bude tedy za 400CZK.

0

ahoj, mas to na daytour nebo night tour?

0 Citovat

Je to na day tour, s časy:
10:00am-02:00pm
04:00pm-08:00pm

0 Citovat

tak ja bych to koupila - ten jeden pro 2 osoby...

0 Citovat

K dispozici už mám jen voucher pro čtyři osoby.

0
4 reakce