Ahoj, dle http://www.autopass.no/en/autopass vidim bod na ceste a to znamena,ze v tom miste je mytna brana, nebo cela ta silnice je zpoplatnena od zacatku do konce a je jedno kde najedete? napriklad E134 Åkrafjorden - http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=31 nebo Rv 7 Steinsdalen http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=37 Jedna se mi o oblast Bergenu a smer dolu na Preikestolen Mapa v priloze je co mam na mysli... Nebo jeli jste nekdo Bergen - trolltunga - Preikestolen - Bergen? .

Norsko -Bergen - mytne brany nebo vjzed/vyjezd - dotaz

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj, dle

http://www.autopass.no/en/autopass

vidim bod na ceste a to znamena,ze v tom miste je mytna brana, nebo cela ta silnice je zpoplatnena od zacatku do konce a je jedno kde najedete?

napriklad

E134 Åkrafjorden -
http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=31

nebo
Rv 7 Steinsdalen
http://www.autopass.no/en/toll-roads?bo ... leggsid=37

Jedna se mi o oblast Bergenu a smer dolu na Preikestolen

Mapa v priloze je co mam na mysli...

Nebo jeli jste nekdo Bergen - trolltunga - Preikestolen - Bergen?

0

V podstatě stejnou trasu jsme jeli a pokud vím, platili jsme jen za ten tunel co je západně od Odda a vede pod ledovcem. Ale už je to dva roky.
Co si ale pamatuju, tak mýtné brány jsou tam všude jednorázové, tedy projede se = zaplatí se, žádné vymýšlení na základě ujeté vzdálenosti.
V téhle oblasti to bývalo cca 100 kr/auto/průjezd.

0 Citovat

Prosimte a je to tak ze u kazdeho najezdu byla mytna brana , nebo jen v tech bodech jak je to naznacene?

jde mi o to,ze bych sjel pred bodem nebo jsou mytne brany u najezdu na tu silnici? Abych si naplanoval cestu.

diky za info

0 Citovat

Zdravím včera jsem se vrátil z Norska. Jel jsem autem se zarigstrovaným autopasem. Zatím mám strženo pouze prvních 300 noků. Jakmile dostanu podronější vyúčtování dám vědět. Až na vyjímky se v mýtné bráně neplatí buď je zaregistrovaný autopass nebo by jsi měl zaplatit na benzínce podle spz (někdo na to sere a prej to neposílají každému až do ČR)
Já jsem měl zaregistrováno na http://www.autopass.no/en/
teď je tam:

Fjellinjen AS
28.80
Askøy Bompengeselskap AS
20.25
Askøy Bompengeselskap AS
20.25

0 Citovat

Já byla v Norsku v červnu. Taky jsem si zaregistrovala auto přes AutoPass. Jinak většinou jsou mýtné brány v místě kudy prostě musíš projet. Víceméně jsou přesně v místech, které jsou na mapě vyznačené. Rozhodně nejsou na každém sjezdu ze silnice atd. Pokud se jim opravdu chceš vyhnout, tak účinně je možné si to ověřit na StreatView. Ve městě je teda dost složité se jim vyhnout, ale pokud to chceš vzít po okolních ulicích, tak to asi jde. Pak je ale otázka úspory času, benzínu atd. Já na to docela rezignovala a dalo se to. Jak máš na obrázku tu bránu označenou šipkou nahoře, tak tou jsme zrovna jeli. Je to trase, která je soustava tunelů a spousty zatáček, vlastně přes takové pohoří. A třeba tam se to fakt nedá jinak smiley Jinak jestli můžu poradit, tak rozhodně si nezajíždět na most Hardangerbrua. Je tam sice super kruhák v tunelu, ale jeden průjezd 150 Noků smiley A to jsem musela tudy i zpět ...

0
4 reakce