- Fórum
- Víza, odletové taxy, upozornění
- jeden pas pro izrael a arabske zeme
jeden pas pro izrael a arabske zeme
Petr76 napsal(a):Už mi to došlo :-) Díky nějak jsem si nevšiml chybičky :-DVy chcete emigrovat z Ománu?
Ahoj,na Silvestra jsme se vrátili z Ománu a máme razítka z Izraele.. všechno v pohodě.. nikdo nic neřešil..
Korcula napsal(a):Ahoj,na Silvestra jsme se vrátili z Ománu a máme razítka z Izraele.. všechno v pohodě.. nikdo nic neřešil..
Super mockrát děkuji za info.
A ještě jsem zapomněl poděkovat,, Tonic,,za radu ohledně nedodržení zpátečního letu Zanzibar, Omán,Mnichov a Lux.. vše proběhlo tak jak říkal bez problemu jsme si koupili viza na letišti v Muscatu..
niet zac, som si musel vyhladat co som vlastne radil :)
Myslim, ze v tomto pripade boli aj skusenosti, ze dokonca stacilo nastupit v Mnichove na ten let. Boardign passy na Oman Air nedokazali vydat v LUX. Ale zase to uz by bol velmi velky risk.
petra_s napsal(a):Měl byste někdo aktuální zkušenost s izraelským razítkem v pase při cestě do Dubaje? Díky moc
Omg
To snad neni mozny,ty napises do vlakna, ktery ma 2 strany a kde mas jasny odpovedi na svuj nesmyslnej dotaz a predtim nez ho polozis, se nenamahas si ho ani precist?
Tebe urcite do Dubaje nepusti,jestli existuje karma.
Hlavne at si nezapomene fotku sebou a detail. Kdyz jsem si vyrizoval pas kvuli Dubaji novy a neposkvrneny, tak na magistratu tvrdili,ze staci OP :D :D
No není nad Vaše velmi užitečné komentáře, možná kdybyste se jich zdrželi, pak by vlákno nemělo 2 strany, které jsem kupodivu i předtím přečetla a vzhledem k tomu, že na začátku Veronika píše, že to problém je a jediný, kdo prohlásil, že to problém není je Eremi mi šlo o aktuální situaci, neboť MZV mi rovněž tvrdí, že to problém je. Ale díky za Vaše jistě podnětné komenty, ani se nedivím, že normální lidé odepíší spíše do zprávy ;-)
petra_s, ke na MZV pisu ze to je problem? posli prosim link, ja som pozeral tu
https://www.mzv.cz/jnp/cz/encykl...ments.html
a ak chapem dobre, veronika spominala, ze problem na ceste do IZRAELA, nie do UAE.
V sucasnosti by si s Jemenskou peciatkou bol podozrivy uplne vsade, aj v arabskych krajinach.
Veronika napsal(a):Ahoj, da se, ale porad delaji problemy. Je lepsi mit 2 pasy. Kamarad co ma hodne v oblibe Yemen, Oman apod. mel ted dost problemy v Izraeli, hodinu ho pry vyslychali a pry to bylo docela drsny.
Na MZV jsem volala, takže bohužel link nepošlu. Zajímaly mě jen Vaše zkušenosti, nepřijde mi na tom zas tak moc divného...
Z jakého roku máš to izraelské razítko v pase? Nově už dávají jen papírky, které jednoduše zahodíš po návratu.
Leoš Literák napsal(a):Z jakého roku máš to izraelské razítko v pase? Nově už dávají jen papírky, které jednoduše zahodíš po návratu.
Já ne, to bych už jinak měla vlastní zkušenosti, právě, že už z roku 2011 a prý je nedávají od 2013. Každopádně skvělé, že to tak dělají.
petra_s napsal(a):Vůbec to neřeš, už nikam nevolej a nehledej problémy, kde žádné nejsou, osobně jsme byl loni v UAE s izraelským razítkem v pase z roku 2016.Na MZV jsem volala, takže bohužel link nepošlu. Zajímaly mě jen Vaše zkušenosti, nepřijde mi na tom zas tak moc divného...
Eremi má pravdu taky mám izraelské razítko v pasu a vracel jsem se loni na Silvestra z Dubaje ....a bez problému
norbic napsal(a):V Dubaji by byl mnohem větší problém dvoulitrová Vodka v baglu, než razítko z Izraele
Kosher Vodka samozrejme :))
norbic napsal(a):V Dubaji by byl mnohem větší problém dvoulitrová Vodka v baglu, než razítko z Izraele
Neni, v Abu Dhabi pri vstupe do Sheik Zayid mesity nas pred vstupom prehladali. Spolucestujucej nasli 3 flasky ktore zabudla vybalit z priletu z Ukrainy, a jedine co musela spravit bolo ich vyhodit. A vyhadzovat ich bola so sprievodom, ale inac nebol problem :)
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!