Dělám si seznam věcí, které si vezmu na příští cestu. Docela dost z toho budou celodenní treky po horách (do 5000 m), kde nebude přístup k jídlu atd. Něco sice koupím na místě, ale možnosti budou omezené a proto chci mít takovou nějakou svou "železnou rezervu". Múže mi někdo ze sportujících doporučit nějaké energetické solidní tyčinky (dle poměru cena/výkon  .

Energetická, lehká a levná strava

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Dělám si seznam věcí, které si vezmu na příští cestu. Docela dost z toho budou celodenní treky po horách (do 5000 m), kde nebude přístup k jídlu atd. Něco sice koupím na místě, ale možnosti budou omezené a proto chci mít takovou nějakou svou "železnou rezervu". Múže mi někdo ze sportujících doporučit nějaké energetické solidní tyčinky (dle poměru cena/výkon smiley ), které by byly vhodné? Chci koupit něco s rozdělením: jedna várka sacharidy, druhá bílkoviny.

0

Tak v tvém případě by měl být hlavní příjem v podobě sacharidů, bílkoviny bych tolik neřešil.

0 Citovat

Bílkovinu musím řešit taky, protože celý den jenom na sacharidech v horách fungovat nepůjde. Sacharidy jsou spíše okamžitá energie, když se jimi futruješ celý den, zjistíš, že tělu něco chybí a je to na houby (tu pořádnou svačinu pokaždé zakoupit nepůjde, možnosti budou omezené). Mám to odzkoušeno letos z celodenního přechodu přes Roháče. Chci to mít v báglu jako takovou rezervu (je to lehké a výživné), řeším jenom, co přesně koupit, protože se v těch produktech až tak nevyznám, v obchodech toho jsou mraky.
Budu mít i nějaké "jerky" (sušené hovězí), ale ty tyčinky se holt lépe koušou smiley

0
2 reakce