Zdravím, dokáže někdo doporučit, který "club" program raději využít WIZZ AIR DISCOUNT PLUS x VOLOTEA SUPER nebo šáhnout uplně mimo na některý z travelhacking programů? Díky za tipy ! ps: pokud existuje ještě jiný program letecké společnosti lítající v ČR budu ráda za tip  .

Věrnostní programy

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

12 reakcí

Zdravím,

dokáže někdo doporučit, který "club" program raději využít WIZZ AIR DISCOUNT PLUS x VOLOTEA SUPER nebo šáhnout uplně mimo na některý z travelhacking programů?

Díky za tipy !

ps: pokud existuje ještě jiný program letecké společnosti lítající v ČR budu ráda za tip smiley

0

Co je "travelhacking program" ? Jinak zalezi kam budes litat predevsim - Volotea pokud vim lita akorat 4 destinace FR + nove Benatky - takze me by daval vetsi smysl ten wizz club.. Nicmene nevim jestli dava smysl vazat se na jeden konkretni lowcost..

0 Citovat

Ahoj,

travelhackingem myslím napr.:

https://travelhacking.org/

0 Citovat

To sem ani netusil ze se tomu rika "travel hacking programy" .. smiley

Jinak jestli chces sbirat mile timhle zpusobem, tak jednim z prvnich predpokladu je, ze bydlis v zemi, kde dostanes poradnou kreditku s tucnym bonusem za subscription - to se ti v Ceske Republice bohuzel nestane smiley

Znam treba "extra pack of peanuts" (podobne jako tvuj odkaz) - z vlastni zkusenosti nedokazu posoudit, nicmene cetl jsem na par forech ze to je dobre pro zacatecniky - akorat dostanes mailem agregovane informace dostupne z jinych stranek.. Jestli umis anglicky a zajimas se o cestovani, pak si myslim ze vyhodis penize zbytecne..

0 Citovat

Wizz Air discount club se vyplácel už při zpátečním letu dvou osob.

Zahraniční (především americké) travel hacking programy / návody nemají v českém prostředí absolutne smysl, detaily vysvětlil už Kickassone. Mílové kreditky v ČR nedávají pro 99 procent populace smysl. Smysl to dává jedině, pokud dokážete přes kreditku otočit opravdu velké částky (statisíce korun měsíčně) a chcete létat v byznys třídě a navíc sami (je složité sehnat 2 byznys letenky na stejný let).

0 Citovat

Poradí prosím někdo zajímavý/smysluplný/hodnotný způsob jak zužitkovat 100,000 mil z AAdvantage (AmericanAirlines)? Pro 2 osoby. 

Ex-PRG popřípadě ex-TYS, nicméně to nemusí být jen letenky.

0 Citovat

Skrblik napsal(a): Mílové kreditky v ČR nedávají pro 99 procent populace smysl. Smysl to dává jedině, pokud dokážete přes kreditku otočit opravdu velké částky (statisíce korun měsíčně) a chcete létat v byznys třídě a navíc sami (je složité sehnat 2 byznys letenky na stejný let).


Existuje nějaká taková kreditka v CZ?

0 Citovat

RB ČSA a UniCredit LH Miles & Móre. Jedna horší než druhá. 

0 Citovat

OK plus od CSA vlastnim asi 20 let , drive jsem s CSA lital , nebo s jejich partnery a podarilo se mi nasbirat mile v takove vysi ,ze jsem je pak vyuzil na 2 letenky Praha -Frankfurt a zpet , za 20 let skutecne smysluplna vec -))) Ps : samozrejme ty letenky byly v economy a ne v byznys tride -)) Club Wizzair miva obcas zena , nebo ja , staci nam jedna , v posledni dobe z Wizzairem lety nemame ,ale je pravda ze pri dvou letech se uz to clenstvi vyplati , tak ho obcas obnovime Kreditku mam u UniCredit . nemam tam ucet , byl to prevod z z minulosti , kdy UniCredit prevzala to co kdysi vystavila banka spolupracujici s CSA, UniCredit ale od programu CSA ustoupila, lze s CityBank

0 Citovat

Mikire,  co tím chtěl básník říct? 

0 Citovat

Tusim, ze mel jeste neco Diners club.

0 Citovat

Diners ma, ale co z toho, ked sa neda pouzivat na dennej baze

0 Citovat

Ještě nedávno měla Miles&More od UnicreditBank ohromný potenciál, vlastně to byl zlatý důl na letenky všeho druhu. Pro někoho, kdo neumí chodit ve fueldumpingu, to byla víceméně jediná cesta, jak za velmi přijatelné peníze létat po celém světě v businessu nebo i ve first class; po Evropě se dalo létat bez přehánění prakticky zadarmo (economy). Nemluvě o možnosti placení hotelů mílemi, stejně tak půjčení auta v cílové destinaci. Cca před rokem UCB razantně zasáhla a omezila maximální možný "výtěžek" na (tuším) 4000 mil/měsíc u zlaté KK. Od té doby to jde se spoluprací UCB a MM od desíti k pěti. Kromě omezení výtěžnosti se objevují velké problémy s připisováním mil na konto člena, často zpožděné o několik měsíců, navíc v nepřesné výši. Reklamace jsou na dlouhé lokte, ochota obou kooperujících stran řešit problém se limitně blíží nule.

Závěr: dříve ano, dnes už M&M kreditka nemá význam, alespoň ne v českých podmínkách. Maximálně jako zpestření jinak poměrně nudného a ořezaného trhu odměn z KK.

0
12 reakcí