Zdravím cestovatele... netušíte někdo jak je to s pasy a jejich platností do Indonesie? Kamarádka co odlétá příští týden právě zjistili, že jí pas končí koncem dubna, tj asi o týden kratší než je povinná 6 měsíční platnost, kterou Indonesie chce. Letí s Turkish airlines z Prahy přes Istanbul, odlet 30. října, pas jí platí do 20. dubna. Nějaké ideas, co s tím? Pochopitelně normální pas jí teď už asi nikdo nevystaví, i když občas to prý stíhají i do těch 10 dnů... .

Pas platný méně než 6 měsíců

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

4 reakce

Zdravím cestovatele...
netušíte někdo jak je to s pasy a jejich platností do Indonesie? Kamarádka co odlétá příští týden právě zjistili, že jí pas končí koncem dubna, tj asi o týden kratší než je povinná 6 měsíční platnost, kterou Indonesie chce.
Letí s Turkish airlines z Prahy přes Istanbul, odlet 30. října, pas jí platí do 20. dubna.

Nějaké ideas, co s tím? Pochopitelně normální pas jí teď už asi nikdo nevystaví, i když občas to prý stíhají i do těch 10 dnů...

0

a) jít na úřad a zjistit zda je možnost ho mít do 10 dnů.. Ale vzhledem k centrální funkci úřadů to asi nebude reálné
b) jít na letiště a buď odletí nebo ne. Na místě to zřejmě nikdo kontrolovat nebude, problémy bude dělat spíš aerolinka v Praze
c) kontrolovat základní věci zavčasu smiley

0 Citovat

Ahoj, jen se ujišťuju. Pokud má člověk návrat z cest do ČR 1. prosince 15 a pas platný do 10. června 16, tak se to počítá jako platnost 6 měsíců a 10 dní po návratu do ČR? Žádné problémy tedy nehrozí? Díky:-)

0 Citovat

Díky moc, myslela jsem si to:-)

0 Citovat

Tu o tyden kratsi platnost bych asi jeste risknul, ale s tim proslym pasem si myslim ze uz si toho vsimnou smiley

0
4 reakce