Můj elektronický pas asi nefunguje úplně správně. Úspěšně jsme s ním podniknul několik cest vč. USA a Jižní Koreje (díky místnímu megahitu), zklamal mě ale při výlětě do Londýna - automatické odbavovací báby na Stanstedu mě nepustily (pas byl ihned odmítnut, na přepážce to taky asi nešlo protože to celkem trvalo, ale pustili mě). Na zpáteční cestě byl zase problém pří příletu do Wroclavi - pas se pravděpodobně opět nenačetl, úředník ho dlouze a velmi podrobně zkoumal (vč. lupy...), nakonec mě ale pustil. Je možné si někde funkčnost pasu ověřit (třeba na úřadě)? Náš místní úřad, který pasy vydává, nemá na webu pořádně ani kontakt (jediný telefon je na spojovatelku, email žádný...) a jet tam naslepo si vystát frontu se mi nechce. .

Nefunkční e-PAS

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Můj elektronický pas asi nefunguje úplně správně. Úspěšně jsme s ním podniknul několik cest vč. USA a Jižní Koreje (díky místnímu megahitu), zklamal mě ale při výlětě do Londýna - automatické odbavovací báby na Stanstedu mě nepustily (pas byl ihned odmítnut, na přepážce to taky asi nešlo protože to celkem trvalo, ale pustili mě). Na zpáteční cestě byl zase problém pří příletu do Wroclavi - pas se pravděpodobně opět nenačetl, úředník ho dlouze a velmi podrobně zkoumal (vč. lupy...), nakonec mě ale pustil.

Je možné si někde funkčnost pasu ověřit (třeba na úřadě)? Náš místní úřad, který pasy vydává, nemá na webu pořádně ani kontakt (jediný telefon je na spojovatelku, email žádný...) a jet tam naslepo si vystát frontu se mi nechce.

0

U nás byl testovací kiosek - ale už přes rok s cedulí "rozbitý".. smiley

0
1 reakce