Dobrý den, máme letenku do Vietnamu s TA, přestup Istanbul a letecký stop v Bangkoku, kde píší nutnost zkontrolovat víza Thajsko.. Jak to funguje? Do Thajska se chystáme, ale až tak dva měsíce po našem letu se tam budeme přesunovat, takže vízum nebudeme mít ještě platné.. Ted jak jsou nové podmínky, tak bychom jen díky této zastávce potřebovali multi vízum. To nás na letišti budou kontrolovat, nebo z letadla vystoupit nemusíme? Děkuji za odpověď. .

Palivový stop - nutnost víza?

Založil(a) ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

6 reakcí

Dobrý den,
máme letenku do Vietnamu s TA, přestup Istanbul a letecký stop v Bangkoku, kde píší nutnost zkontrolovat víza Thajsko.. Jak to funguje? Do Thajska se chystáme, ale až tak dva měsíce po našem letu se tam budeme přesunovat, takže vízum nebudeme mít ještě platné.. Ted jak jsou nové podmínky, tak bychom jen díky této zastávce potřebovali multi vízum. To nás na letišti budou kontrolovat, nebo z letadla vystoupit nemusíme?
Děkuji za odpověď.

0

Thajsko nám zase zavedlo víza? Že jsem o tom nikde neslyšel smiley

0 Citovat

tak trosku to dokaze naplasit, ale zase predajca letenky nemusi/nemoze vediet, ze cestujuci vizum naozaj nepotrebuje. Ale ak je Lucaa Cech/Moravak/drzitel pasu CR, tak nebude problem smiley

0 Citovat

30ti denní bezvízový vstup při příletu (15ti po zemi) funguje stále ale Thajsko se brání tomu, aby lidé nevycestovali za hranice a zase hned zpět, takže pak je zde turistické vízum na 60dní, které si budeme zařizovat, ale je tam možnost 1 vstupu během 3 měsíců od vydání, tak aby se tam nepočítal ten palivový stop, to by jsme byli nahraní, o to mi jde.. ale tak doufám, že to tak nebude..!
jinak dobře popsané novinky z listopadu 2015 jsou zde http://www.thajskyraj.com/2015/11/30/tu ... lke-zmeny/

0 Citovat

Jestli máš palivový stop, tak stejně nikam nebudeš stihnout jít, protože vás vyhodí jen na cca 1,5hod...


Sent from my iPhone using Tapatalk

0 Citovat

jj nikam ani chodit nechci, ale nevím jestli nebudu muset někde tam na letišti se pasem prokazovat.. - je kontrola až při odchodu z letiště? Jinak mě tam bouchli sice bezvízový vstup nyní ale pak bych se tam za 2 měsíce už bohužel nedostala znovu..

0 Citovat

Jakýkoliv přestup na jedné letence je vždy bez nutnosti víz - nenapadá mě žádná výjimka.. Max v Moskva při změně letišť. Takže buďte OK smiley

0
6 reakcí