ahoj cestovatelé... ví někdo, kde bych mohla najít přesnou definici mezi těmito dvěma pojmy? Jde mi o to že klasická stewardka musí mít ÚLZ apod... jak je to u air hostess?? nikde na netu jsem to nenašla.. moc děkuji za odpověď.  .

rozdíl mezi cabin crew x air hostess

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

ahoj cestovatelé...
ví někdo, kde bych mohla najít přesnou definici mezi těmito dvěma pojmy? Jde mi o to že klasická stewardka musí mít ÚLZ apod... jak je to u air hostess?? nikde na netu jsem to nenašla.. moc děkuji za odpověď. smiley

0

Air Hostess je řekněme "společnice".. Stará se o tvou zábavu. Kdežto Cabin crew (letuška, palubní průvodčí) je na palubě od toho, aby zajistila tvou bezpečnost v případě nenadálých situací.

S hosteskou se v dnešní době na pravidelných linkách nesetkáš, funkci plní letuška smiley Bohužel lidi je tak i berou a dle toho k nim shlíží.. No, můžou si za to leckdy samy smiley)

0 Citovat

děkuji za odpověd smiley já jsem bývala letuška u TVS.. špatně jsem nepsala otázku... spíš mi jde o definici z hlediska zákona.... jako letuška jsem musela mít ÚLZ zdravotní prohlídku.... hostess ji tedy mít nemusí že... nebo se pletu?

0 Citovat

Nemusí, hostess nepodléhá leteckým předpisům. smiley Jedná se fakt o člověka navíc, který na palubě není pro bezpečnost a proto na něj nejsou ze zákona kladeny žádné nároky.

0 Citovat

tak jo smiley děkujuuuuuuu.... smiley

0
4 reakce