AXA (ne)nabízí slevu 50% na krátkodobé pojistky ww.axa-assistance.cz/cestovni-pojisteni/?externalpartner=03001052 .

Cestovní pojištění - akce, rady, tipy

Založil ve fóru Co se nevešlo

Nevím jestli už to tu náhodou není zmíněné, ale Allianz nabízí 15% slevu při sjednání cestovního pojištění přes jejich mobilní aplikaci. Tradičně jsem na to přišel až když jsem ho sjednal normálně online.

0 Citovat

Poradíte jak se pojistit na 3týdenní cestu po více zemích? Budu v Budapešti, ale i v Malajsii, Thajsku a Indonésii. Je třeba sjednávat pojištění na každou zemi zvlášť a jak řešit dny kdy přelétáme po Asii?

0 Citovat

poistenie pre cely svet na cele obdobie vyletu

0 Citovat

dekuju smiley

0 Citovat

Ja se pojistil full u axi, před cestou do Malajsie a bohužel se mi tam stal úraz, už jsou to 3 měsíce od prvniho vyjednávání a doposud žádná odpověď, naproste ticho....budu tam muset zavolat a popohnat je...a to je přesně to, co od dobře pojišťovny nechci! Axu už nikdy! mate jinou alternativu, se kterou klapalo vše jak ma a na kterou se mohu spolehnout? Diky

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

Potřebuju na Slovensko a chci si udělat cestovní pojistku, úeraz a odpovědnost. Nestihnu kamennou pobočku. Máte tip na web, kde něco normálního vyberu a bude tam platba v reálném čase? Lehce jsem proletěl portály na pojistky a reference jsou mnohdy dost protichůdné.

0 Citovat

My máme spolupráci s porovnej24.cz, ale vesměs je to jedno. Všechny srovnávače by ti měli poskytnout online sjednání. U Porovnej je super to, že ti číslo smlouvy přijde do sms, takže ho máš vždy při ruce.

0 Citovat

Přidám svou aktuální zkušenost. Měli jsme sjednáno cest. pojištění u Allianz vč. zpoždění letu. To se ukázalo jako prozíravé, neboť let měl zpoždění 17hod.!
Přímo z letiště jsem volal asistenční linku, kde mi potvrdili, že máme skutečně nárok na plnění z pojištění a řekli mi, jaké doklady si zajistit. Po návratu z dovolené jsem v sobotu založil elektronicky hlášení o pojistné události a v úterý mi přišly peníze na účet. Čili pojistná událost vyřešena během 4 dnů !!!!!. Takže spokojenost smiley

0 Citovat

Ahoj, plánujeme cestu do USA na 19 dní a porovnávám cestovní pojištění, zároveň potřebuji i kreditní kartu.
Pojištění AXA excelent vychází na 1990kč/ os. (Allianz ještě dráž...)

Dívala jsem se na kreditní kartu Diners Club Pure+, kde je roční poplatek 1490 Kč a součástí je i pojištění držitele + spolucestujícího.

Tak jsem se chtěla zeptat, jestli s nimi někdo řešil nějakou pojistnou událost? Úspora 2,5tis. už totiž stojí za zvážení, ale působí to na mě trochu nedůvěřivě... smiley Díky

0 Citovat

to je normalne poistenie ku kartam. Poistuje ta tretia strana - teda v pripade Diners je MetLife. Tak isto dostanes zmluvu, asistencne cislo a pod. Ziadny rozdiel tam oproti inym poisteniam nie je (okrem limitov, ktore ma Diners celkom vysoko). Len musis tou kartou zaplatit nieco co sa tyka cesty, ak chces, aby bol poisteny aj spolucestujuci (letenky, ubytovanie, benzin do auta, vlak a pod.)

0 Citovat

Řeším teď s Diners jednu PU a tedy žádná hitparáda to není. Obecně je to dost přeceňované, na první pohled sice vysoké PČ, ale v pojistných podmínkách je spousta nejednoznačných formulací. Rozhodně bych to bral tedy jen jako subsidiární pojištění...

edit: s MetLife z Diners:-)

0 Citovat

Jak jsem psal, ty limity jsou jen takový marketingový nástroj a stejně jako Tebe, to každého zaujme... Sám řeším jednoduchou, jasnou věc a mrtvý brouk. Jenom s tím bych tedy mimo EU asi nejel smiley

0 Citovat

Já bych s tou 60% slevou u AXA byla trochu opatrná, platí to jen pro zákazníky a rodinné příslušník Pražských plynáren, sice to jde nacvakat, ale jde o to, jak by se k tomu postavili v případě PU smiley

Ale všimla jsem si, že jde sleva 50%, dopoledne jsem si všimla jen 20%, takže ještě popřemýšlím smiley

0 Citovat

Já se takto pojistil a schválně jsem prošel celou pojistnou smlouvu, všeobecné podmínky... Nikde není ani čárka o plynárnách.
Když sem postnu tento link https://www.axa-assistance.cz/cestovni- ... r=10000221 a napíšu, že to je akce, 60% sleva, není opět nikde o plynárnách ani čárka. Podobný "anonymní" odkaz najde google na 50% slevu.

0 Citovat

Pojisteni se ridi Vseobecnymi pojistnymi podminkami a ne nejakym slevovym kodem co zadas pri nakupu pojisteni smiley takze vklidu nakupujte pojisteni se slevou 60%.

0 Citovat

mate niekto skusenost s poistovnou Uniqa?

za 200, resp. 400Kc sa da od nich objednat rocna poistka, za predpokladu ze mate ISIC kartu (frajerka) alebo Alive (ako alumnus MUNI mam narok za par stovak na 3roky, mozno aj u inych skol to pojde).

zatial je to cenovo najlepsi deal, ktory som objavil.

0 Citovat

Stejnou zkušenost s jejich asistenční službou jsem i měl i já, kdysi jsem to tu i psal. Proto pro mě AXA je zcela mimo zorné pole.

0 Citovat

Já zvolila Travel Plus za stejný peníze u UniCredit Bank, ti mají smlouvu s Generali...

0 Citovat

Přemýšlet o cestovním pojištění jen na základě ceny nebo slevy není moc dobrý nápad. Také jsem měl negativní zkušenost s AXOU a už nikdy více. V posledních letech mám roční pojištění u Evropské pojišťovny a vše super. Je sice dražší, ale vyplatí se, Přítelkyně se na lyžích v Itálii srazila s lyžařem a následně po nás jeho právník chtěl 500 000 Kč. Pojišťovna vše vyřešila, nic jsme neplatili. Na cestách po Asii jsme mohli být ošetřeni na klinice a to bezplatně! Asistenční služba to domluvila. Takže spokojenost, doporučuji.

0 Citovat

Berte to tak, že pojištění pro cestovatele, nebude znamenat 60 Kč měsíčně, ale třeba několik tisíc za rok. Nepůjdu po ceně, ale kvalitě.

Pojistka by měla zahrnovat kromě standardů zuby, zavazadla, zpoždění a mělo by jednat o rodinné pojištění, tedy kdy na cestovatele vystavená pojistka pokrývá pojištění i pro ženu / družku a děti.

Tak to za sebe vidím já, který je pojištěn u Kooperativy a zatím si nechal proplatit jen atb za 2 tis., do 3 dnů od podání na účtě.

0 Citovat

Radsi kvalitni za par tisic nez na tom usetrit par stovek a pak ostrouhat.. Ono kdyz se poscita to jednorazovy cestovni pojisteni, s kterym zatim funguju na cestach ja, tak to za ten rok ty 2 tisice mozna i da. A pak si tu clovek cte, ze to stejne nemusi nic znamenat, kdyz AXA nekdy ani nekomunikuje (bral jsem zatim vzdy tu nejdrazsi variantu u nich).

0 Citovat

Jedno z nejlepších cestovních pojištění je BUPA Global Travel, akorát tedy není levné smiley

0 Citovat

Já právě chtěl tu AXA vzít. Letím 2/9 do Vancouveru s týdenním výletem do Rockies na běžný hike. Celkově tři týdny v Kanadě.
Nějaké doporučení na pojištění?

0 Citovat

Máte nekdo prosim zkusennost s dobrou pojistovnou na pojisteni storna letenek a zajezdu? Vetsina vraci 80procent po zdlouhavych opletackach a formularich v pripade vasi nemoci. Mela jsem jednou pojisteno pres areolinky Norwegian za 300kc a vratili mi 100procent letenky a na servis a rychlost si nemohu stezovat. Bohuzel se mi nedari zjistit s jakou spolupracuji pojistovnou, pravdepodobne zahranicni. Treba pres tyto stranky to nabizi Allianz. Mate s ni zkusennosti pri stornu ze zdrav. duvodu?
Muzete rict, ze je to zbytecne, ale letenky kupuji vzdy pro 3cleny a to se proste vyplati, kdyz se pak nekomu neco stane nebo onemocni.

Diky

0 Citovat

myslim ze ten Norwegian to spravuje sam, taky svoj bocny biznis, preto to tak aj rychlo slo.
chces sa vyhnut tej zike? smiley

0