Ahoj, rád bych cestoval stylově a hledám nějaký travel bag, který by podtrhl můj sex-appeal, zvýraznil můj look a nekazil mi outfit. No prostě něco stylového, co nebude sklouzávat k uniformitě a zároveň nic výstředního co by zbytečně upoutávalo nežádoucí pozornost gayů na lovu. Budu rád za všechny tipy. Našel jsem tohle, ale myslím, že to ještě není úplně ono: http://www.armani.com/cz/giorgioarmani/ ... 108ep.html .

Stylové cestovní zavazadlo pro metrosexuála

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Já se na cenu neptám, Padrino smiley ..... měl jsi to napsat sem, aby byli všichni správně informovaní, s čím mají cestovat smiley
P.S. čekací doba na klasickou verzi není ani 1 rok, nepřeceňuj tu ikonku zase smiley
P.P.S. A jakou kabelkou bys mě to praštil? smiley smiley smiley

0 Citovat

Asi by som ani nemal reagovat na toto vlakno, ale uz ma zacina trosku otravovat ako stale vyskakuje napravoboku tato tema. Zo zaciatku to bolo vtipne (riesit buzna tasku za paru tisic na stranke ktora ma v nazve LEVNE) , ale uz to zacina byt fakt otravne. To je nejaka schizofrenia zalozit si vlakno s prosbou o pomoc na nejake tipy, a nasledne sam si tu pridavat milion tasiek ... Ja neviem o co ti ide, ale o tasku uz urcite nie, inac by si tu nepridaval foto doplnkov ku taske ktore k nej pasuju, alebo tu istu tasku s 5timi roznymi farebnymi outfitmi. Podla mna nie si ziaden metrosexual, teply si jak vriaca voda a este o kus viac, len sa tu snazis na seba upriamit pozornost, asi ta priatel riadne zanedbava. Ale zeby to nebol prispevok uplne mimo temu, tak si kup (a co najskor pre pokoj asi viacerych) presne tu ruzovu Birkin.

0 Citovat

smiley smiley ... pořádné slovo chlapa, díky smiley

0 Citovat

Dave proboha uz tu pi°catou diskuzi zavri! Jak napsal "voughne", je to uz docela otravne - zejmena na webu s nazvem "cestujlevne" smiley

0 Citovat

Vy jste mi čím dál tím víc sympatičtí, Bear, Eremi smiley smiley .... s ohledem na relevantnost tohohle vlákna na cestujLEVNĚ smiley (když pominu absurditu, že se chlapi baví o kabelkách smiley )

0 Citovat

Asi jsem se špatně prokliknul nebo co? smiley)))) jak je možný, ze se to to téma tady pořad drží? smiley)) ještě chvilku to tady budu číst a začnou mi ty kabelky na cestování připadat normální smiley)

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

Ja sa na tom vlákne stále bavím smiley

A úplne si predstavujem to cestujlevne stretnutie niekde pri Wizzair boardingu - chlapi, spoznáme sa podľa kabeliek, čo budeme mať ako malé wizzovské príručky smiley smiley

0 Citovat

A není třeba Padrino a Karolína jedna bytost;-)? Taková malá stylová schizofrenie...

0 Citovat

Opravdu už člověk musí být trochu mimo, aby si založil druhý profil a odpovídal sám sobě půlstránkovou odpovědí smiley

0 Citovat

Pokud se konají nějaké střetnutí členů cestujlevne, tak pocitejte se mnou!!! Tohle kabelkove střetnutí musím vidět!!! smiley)))

Odesláno z mého Lenovo A6000 pomocí Tapatalk

0 Citovat

I na me to pusobi tak, ze Karolina a Padrino jsou stejna osoba, nemuzu si pomoct, ten ton a laska ke "stylu" jsou stejny smiley. A pokud ne, tak padrino nasel pro sebe idealni polovicku.. smiley

0 Citovat

Tak já Padrina beru jako spestření zdejších diskuzí.
Jeho témata jsou vždy extrém: sex v letadle, drogy na Ibize a jinde, kabelky/outfit pro homosexuály, rady na převoz podezřelých látek v tělesných dutinách,... Jsem zvědav, s čím přijde příště.

0 Citovat

Chlapci, chlapci, chlapci...proč se navážíte do tohoto vlákna? Je to rozhodně zajímavější než přiblblé dotazy "potřebuji levnou letenku do Paříže, jak to mám udělat". A kromě jiného vás to naučí trochu jinému stylu a outfitu než sandály, bermudy nebo outdoor kalhoty od Čongů, závan potu a vysoké čelo, podle kterého v letadle bezpečně poznám vlastní spoluobčany. Na cestě s Padrinem a Karolínou se domlouváme, už jsem kontaktoval známého u Fendiho na 5th Avenue, mají rozkošnou novou jarní kolekci, kterou musí Padrino bezpodmínečně vidět a zařídí nám i nějakou protekci.

Na tuto Peekaboo verzi kabelky si může Padrino vybrat konkrétní hroznýše z chovu, což ne každému umožní.

0 Citovat

Já se nějak nemůžu rozhodnout, zda je debilnější tohle téma, které sem nepatří a jde o pouhopouhý trolling, což je mimochodem nad slunce jasné z každého padrinova tématu, nebo příspěvky lidí, kteří používají slova jako "buzna" a hází kolem sebe urážky; lidí, kteří z obyčejného trollingu usuzují sexuální orientaci (to si vážně myslíte, že to takový troll píše, protože se o ty kabelky fakt zajímá? Že to nedělá jen pro to, aby si tu z lidí dělal prdel? A když už jsme u toho, myslíte si, že podle kabelky fakt poznáte sexuální orientaci? Tak to teda bez komentáře...). Ne, vlastně se můžu rozhodnout, extrémně dementní je obojí. Smazání by zřejmě bylo fajn.

0 Citovat

mne sa to paci, aspon sa niecomu priucim...frajerka uz predchvilou opat zahlasila...zase si pozeras tie birkinky? smiley

0 Citovat

Kym sa tu nezacali ludia do padrina navazat tak to bola zabavna tema, a celkom som sa tesil na dalsie foto. Mozno aj z LA, z nakupov smiley.
Ked ale niekomu vadi ze mu ta tema blika medzi neprecitanymi a kvoli tomu ju chce zmazat a stavia sa do pozicie nejakej moralnej autority, tak k tomu neviem co mam povedat.

0 Citovat

Pravda, po chvíli jsem usoudila, že přeci jen byly debilnější některé jiné příspěvky než samotný Padrino. Jinak je ale tohle téma fakt celkem mimo - luxusní kabelky na cestujlevně, eh? To je prostě nic moc trolling. Navíc zbytečně vyvolává tyhle debilní reakce, kde má někdo potřebu házet slova jako "buzny", což mi připadá fakt přes čáru. Ale zas neříkám, že všechna Padrinova témata jsou debilní (i když drogy a prostitutky v různých zemích fakt neocením), ale například ta cestovní vesta byla tematická, vtipná a aspoň vyvolala diskusi na téma zavazadlových politik leteckých společností. Jinak přiznám se, že jedním z důvodů, proč mě tohle téma nebaví, je nejen nezájem o drahé kabelky, ale i ten formát obrázků, které zaplácají půl stránky. Nevím, jestli je to nepříjemné jenom mně, ale celkem fajn alternativou mi připadají menší rozklikávací obrázky, kdyby se tu náhodou uvažovalo o úpravě ^^

0 Citovat

Jsem si více než jistý, že padrino11 a karolína je jedna osoba. Šance, že by se na webu o levném cestování sešly dvě takové osoby, se limitně blíží nule. A proč by vůbec měla jakási Karolína hledat zrovna na tomto webu rady o luxusních taškách pro přítele a ještě se tady s jakýmsi cizím padrinem domluvit na společných nákupech v USA, to je opravdu pohádka jak prase, na to by skočil snad jen naprostý imbecil smiley Navíc jestli dobře pamatuju, tak údajný přítel údajné Karolíny nosí údajně nějaký batoh z Lidlu, tudíž očekávat, že údajná Karolína poletí s cizím Padrinem do USA jen proto, aby údajnému příteli dovezla místo údajného batohu z lidlu nějakou kabelku pro homosexuály, to je tak neuvěřitelná a stupidní konstrukce, že by na to neskočilo 3leté dítě smiley Ano, velmi oceňuji propracovanost padrinových příběhů, obzvláště toho o kabelkách a Karolíně, ale už to opravdu trochu překonstruoval a je zcela jasné, že tady z většiny lidí dělá jen naprosté pitomce... Je to normální lidový vypravěč, internetový baron prášil a bohužel mu to zjevně někteří lidé žerou. To jsou typičtí kandidáti na to, nechat se nějakým profesionálním podvodníkem oškubat o veškerý majetek. Se divím, že tady adminové něco takového trpí, byť si to člověk s úsměvem rád přečte. Ale bohužel to někteří berou i vážně...

0 Citovat

jackbrno: +1

0 Citovat

Pane Boze, uz som tu vazne nechcel reagovat na tuto temu, ale neda mi nereagovat na slnieckara katarinu. Este o jedno "Debilny" viac v tvojich prispevkoch a budem si mysliet, ze si debilna prave ty. Oznacenie predmetu ako buzna, neznamena, ze som tak automaticky nazval padrina ... jeho som oznacil za tepleho ako vriaca voda. Ak sa ti nepaci slovo buzna, tak je mi luto ,ale nie sme v Bruseli a ja nemusim byt (a ani nebudem) "politicky korektny". Ak je tema trolling, tak nechapem preco este nie je zamknuta, ak nie je tak ber to ako fakt, ze vecsina normalnych chlapov si taku tasku proste nekupi, nie to este ist von s outfitom s kridelkami na ramenach ... to uz musi byt chlap inej orientacie alebo to nemat v hlave vsetko v poriadku. Aj napriek tomu, ze mne osobne sa toto cele nepaci, tak to tolerujem.

PS: Padrino je nejako ticho, snad sa nam niekde nepredavkoval smiley

0 Citovat

A těch nicků si tady uděláš ještě kolik? smiley

0 Citovat

Padrino, už klid.. Téma bavilo, ale čeho je příliš je prostě už nudné.
Další nick to nezachrání, proto navrhuji ukončit tuto komedii a začni přemýšlet nad novým trollingem. V tom máš celkem nadání smiley

0 Citovat

Tak mi tedy to zženštilé povídání Padrina sama se sebou o módních doplňcích na cestovatelském webu už ani vtipné nepříjde...spíš ujeté smiley Už to mělo být dávno uzamčeno.

0 Citovat

Na trolly nereagovat. Tesi je vase rozhorcene reakce. Kdysi jsem mel server (200 tisic navstevniku mesicne) a tak to vim z vlastni zkusenosti. V nasem pripade troll umrel (realne), ale ma spoustu nastupcu. Kdyz je budete ignorovat, prestane je to bavit.

0 Citovat

Nebuďte na padrina zlý, je slušný a založí si vždy vlastní vlákno pro trolling. Neangažuje se v jiných smiley Proto mi nevadí.

0