Ahoj, existuje něco jako Work&Travel do USA pro lidi, kteří už mají odstudováno, případně nesplňují věkový limit (myslím, že 30 let), ale přesto by rádi třeba na dva měsíce chtěli letět do USA zlepšit jazyk a přitom něco málo přivydělat? Díky za jakýkoliv tip! .

Work & Travel do USA pro nestudenty

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Ahoj, existuje něco jako Work&Travel do USA pro lidi, kteří už mají odstudováno, případně nesplňují věkový limit (myslím, že 30 let), ale přesto by rádi třeba na dva měsíce chtěli letět do USA zlepšit jazyk a přitom něco málo přivydělat?
Díky za jakýkoliv tip!

0

Dakedy davno som to skusal zistovat, ale jedine co sa dalo je ist na staz. Ale uz si presne nepamatam ake podmienky tam boli, urcite ale musel mat clovek dostudovanu vysoku skolu, a zabezpecenu staz v USA v jeho obore.
Ist na styl WAT, cize robit v restike, alebo lunaparku sa pre nestudentov robit ist nedalo.

0 Citovat

robil som plavcika na WaT a supervisori (po VS) tam chodili na H-2B viza. Tie sa myslim dostavali na cely rok. Dokonca aj niekolko chalanov, co robili plavcikov, ich mali. Neviem, ako ine obory - na pracu casnika ich asi nedostanes. Ak ta to zaujalo, skus sa poinformovat u High Sierra Pools, ci taka moznost existuje. Pripadne u nejakej agentury .. trebars toto mi vyplul gugl http://guards.cz/o/program-wat-h2b-viza.html

0
2 reakce