Ahoj, bohuzel stranka Cech ve Vietnamu skoncila a kdyz jsem zacala hledat jak na viza tak vsude bylo odkazovano prave na nej. Takze hledam pomoc u vas... Hledame nejlevnejsi viza, coz jak jsem pochopila jsou ty se zvacim dopisem, ale chci si byt jista, ze to vse bude ok a ze neposlu penize jen tak nekomu, proto se chci zeptat, jestli nekdo ma zkusenost s nejakou strankou, prip. jestli nevite, jak se to resi. DIKY MOC! Budu vdecna za cokoliv! .

Víza Vietnam

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

Vietnam vízum při příjezdu
servisní poplatek: $8
Poplatky za udělení víza: $25 po dobu 1 měsíce

Web:
http://vietnamimmigration.com
http://e-visavietnam.com
http://gettingvietnamvisa.com
http://vietnam-visa.in

0 Citovat

Tak alespoň jednou tomu našemu výstavnímu ochlastovi držím palce :)) http://www.euro.cz/politika/zema...ku-1351593

0 Citovat

Ahoj, nemáte už někdo zkušenosti s evizy? Od února 2017 byl zaveden zkušební provoz, doporučují však na níže uvedených stránkách ho použít až od léta 2017, aby si na ně i ve Vietnamu zvykli. Letíme v prosinci, tak chceme vědět, zda s tím nebude problém a budou i tam vědět, že vizum máme. Děkuji za info

http://www.vietnamista.cz/visa-do-vietnamu/

0 Citovat

Ahoj, byl jsem na e-vizum letos v červnu v Ho Či Minově městě a vše úplně bez problému. Na webu vyplníš požadované informace, zaplatíš těch cca 25 USD a za cca 3 dny mi přišlo PDF s vízem. To vytiskneš a na letišti jdeš rovnou na pasovou kontrolu a dáš to úředníkovi. U mě se ani na nic neptal, jenom si zapsal číslo víza, dal mi do pasu razítko a šel jsem. Trvalo to celé tak 20 sekund. V žádném hotelu ani v Saigonu ani v Mui Né jsem problém neměl, nikdo nevypadal překvapeně když viděl jenom vstupové razítko.

0 Citovat

Ahoj, taktéž jsem letos v červnu byl ve Vietnamu na to nové e-visa. Vše zcela bez problémů, stejně jak píše Matej15. Při nástupu do letadla to všichni znali a nikdo s tím neměl problém, taktéž na pasovce.

Oficiální stránka, na které se žádá je tato:

https://evisa.immigration.gov.vn/

Po dvou kliknutích se člověk prokliká na následující stránku, kde se vyplňuje vlastní formulář:

https://evisa.xuatnhapcanh.gov.v...uc-dien-tu

0 Citovat

Takže při tom online vízu není potřeba už ten approval letter a vízum tak vyjde jen na 25 USD?

0 Citovat

Skončil biznis agenturkam

0 Citovat

kopecky napsal(a):

Takže při tom online vízu není potřeba už ten approval letter a vízum tak vyjde jen na 25 USD?

Přesně tak, žádnej dopis nepotřebuješ. Jenom nahraješ scan pasu, vyplníš údaje o sobě a vybereš místo, kde překročíš hranice. Stálo to těch 25 USD + možná nějaký malý poplatek za platbu kartou, ale tím si nejsem jistej, splývá mi to s vízem do Azerbajdzanu.

edit: Teď na to koukám a bylo to 25 USD + 1 USD poplatek za platbu kartou, takže 26 USD celkově.

0 Citovat

Tak to jsou dobré zprávy :-) Přeci jen si možná příští rok odskočím do Vietnamu.

Mimochodem u Studenta teď mají fakt super nabídku na vyřízení víz do Vietnamu :-D

https://www.studentagency.cz/slu...za/vietnam

0 Citovat

Příští rok už to možná bude bez víza (pro pobyt na max. 15 dní), Zeman to dojednal v červnu v Hanoji a zbývá jen ratifikace v obou parlamentech...

0 Citovat

Tak to je dobrá zpráva, všem děkuji za info :)

0 Citovat

Prosím info. Jak se počítají vstupy ? Chci po příletu do HoChi Minh pobýt ve Vietnamu týden, pak na týden do Phu Quoc a pak před odletem zůstat zase na pár dní v HoChi Minh. Bude mi na to stačit 1 vstupové vízum ??

0 Citovat

drek napsal(a):

Prosím info. Jak se počítají vstupy ? Chci po příletu do HoChi Minh pobýt ve Vietnamu týden, pak na týden do Phu Quoc a pak před odletem zůstat zase na pár dní v HoChi Minh. Bude mi na to stačit 1 vstupové vízum ??

V takovém případě se jedná stále o jeden vstup. Podobně jsem tam cestoval já (ještě před Saigonem jsem měl pár dalších zastávek) a s jednovstupovým vízem je to úplně v pohodě. Dokonce (jestli si to dobře pamatuji), tak Phu Quoc je jediné místo, které je navštívitelné bez víza z Kambodži, ale musíš tam přijet lodí.

0 Citovat

ahoj muzu se zeptat jestli jste nekdo zadal o e-visa, v jake fazi se to plati? vyplnil jsem formular, vygenerovalo mi to kod, ale pak ta stranka vicemene spadne - zadna informace ani email o platbe

0 Citovat

tak uz jsem to vyresil, kdyby nahodou nekdo mel s webem stejny problem. je potreba pres uvedeny link jit zkontrolovat stav zadosti, otevre se znovu v modu pro editaci. POZOR - zkontrolovat, v mem pripade se tam samo od sebe zmenilo datum vstupu do zeme. kliknete na review application form dole, pokud se nic x minut nedeje, tak kliknete UPLNE NAHORE na tu kulatou dvojku v krouzku - tenhle odkaz zafungoval okamzite a pak i nasledna platba

0 Citovat

Ahoj, zkoušel jste někdo v posledních dnech žádat o e-visa? Zkoušela jsem to v neděli (12.11.2017) a nechce mě to na jejich web pustit https://www.immigration.gov.vn Přitom v říjnu jsem s tím neměla problém. Máte někdo podobné zkušenosti? Díky.

0 Citovat

Web se zdá fungovat, ale člověk musí odklikat, že na něj opravdu chce i přes nezabezpečené spojení (nefunguje https, což je blbý). Doufám, že to co nejdřív opraví.

0 Citovat

J0x napsal(a):

Web se zdá fungovat, ale člověk musí odklikat, že na něj opravdu chce i přes nezabezpečené spojení (nefunguje https, což je blbý). Doufám, že to co nejdřív opraví.

Opravuji: vypadá to, že nezabezpečená je pouze výše zmiňovaná stránka a https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/ už je v pořádku.

0 Citovat

Díky moc! Zkusím to :)

0 Citovat

ahoj vsem - v unoru se chystam s nemeckou cestovkou do Vietnamu a momentalne resime s pritelem Problem s vizem pro me - on jej nepotrebuje - je Nemec a na ne se vizova povinost nevstahuje - a tak - jak je to s E-vizem a zda tu skutecne funguje ,, bez problemu´´ jak tady nekdo psal ...ziji dlouhodobe v Nemecku , uz jsem aktivovala i maminku v Cechach jestli by se neobratila na ambasadu v Praze ...pritel je desny pedant a jeste k tomu urednik a ma strach, ze zustanu ,, viset´´ na letisti a nedostanu se dal do zeme...dekuji za info

0 Citovat

Ordnung musí byť. A čo tak to vyskúšať? Do februára času dosť. Hlavne si to nenechávajte na poslednú chvíľu, keďže jediný problém bol, že to nie je až tak expresné, ako napr. ESTA.

Btw.. to akože maminka sa pôjde pýtať osobne na ambasádu? :)

0 Citovat

ano maminka se nemohla dovolat na Ambasadu a bydli v Praze... jinak musim jeste donest fotku k priteli - kazdy mame svuj byt a o vikendu si k tomu sedneme ....pozitivni je , ze Kambodza a Bankog - nechteji Visa - dostanes je na prestupech a bere se na lidi stejny metr ( ne jako nemci nemusi mit vizum - ja - cech ano) ...pokud se nad tim vsim ale zamyslim , je to jeste horsi divadlo nez s Esta - loni v unoru jsme leteli pres USA ( vraceli jsme se domu z jizni Ameriky ) a od zacatku ledna amici zmenili podminky Esta ... no jo clovek se octne ve stare dobe ...:D... ale zase si rikam - horsi nez pred mesicem v Izraeli to snad byt nemuze ..

0 Citovat

ano maminka se nemohla dovolat na Ambasadu a bydli v Praze... jinak musim jeste donest fotku k priteli - kazdy mame svuj byt a o vikendu si k tomu sedneme ....pozitivni je , ze Kambodza a Bankog - nechteji Visa - dostanes je na prestupech a bere se na lidi stejny metr ( ne jako nemci nemusi mit vizum - ja - cech ano) ...pokud se nad tim vsim ale zamyslim , je to jeste horsi divadlo nez s Esta - loni v unoru jsme leteli pres USA ( vraceli jsme se domu z jizni Ameriky ) a od zacatku ledna amici zmenili podminky Esta ... no jo clovek se octne ve stare dobe ...:D... ale zase si rikam - horsi nez pred mesicem z Jordanska do Izraele to snad byt nemuze ..

0 Citovat

To je praktické. Já třeba pracuji v adult industry, natáčím po celém světě a maminka mi vždy vyřizuje víza a zdravotní pojištění pokud bych někde něco chytla...

0 Citovat

Čekal tu někdo na evisa déle než 3 pracovní dny? Abych nebyl zbytečně nervózní. :)

0