Ahoj, bohuzel stranka Cech ve Vietnamu skoncila a kdyz jsem zacala hledat jak na viza tak vsude bylo odkazovano prave na nej. Takze hledam pomoc u vas... Hledame nejlevnejsi viza, coz jak jsem pochopila jsou ty se zvacim dopisem, ale chci si byt jista, ze to vse bude ok a ze neposlu penize jen tak nekomu, proto se chci zeptat, jestli nekdo ma zkusenost s nejakou strankou, prip. jestli nevite, jak se to resi. DIKY MOC! Budu vdecna za cokoliv! .

Víza Vietnam

Založila ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

Ahoj, chtěla bych se ujistit - chystám se na cestu po JV Asii a Možná bych chtěla ve Vietnamu pobýt dýl, resp. vícekrát. Nechci si kupovat vícevstupové vízum, když nevím kam mě nohy zavedou. Ale je možné si normálně koupit měsíční eviza, pobýt ve Vietnamu ten měsíc a pak zase nějaký čas pobýt jinde a pak si případně opět zažádat o měsíční eviza do Vietnamu? Nebo je to nějak omezené? Díky moc

0 Citovat

pozeral som timatic, nic take tam nespominajum, maximalne je tam poznamka pre tych co nepotrebuju vobec viza, ze treba ist mimo Vietnam minimalne na 30 dni a potom sa mozu opat vratit.

Ale v tvojom pripade, kedze o viza ziadas, tak by to malo byt ok aj do 30 dni...ale to si uz len domyslam

0 Citovat

Tonic: a pro kterou národnost jsi tuto poznámku našel?

Myslím, že krátké výjezdy a rychlé návraty nevadí. V Timaticu žádné omezení napsané není. A já jsem před pár lety takto několikrát z Vietnamu vyjížděl a vrátil se třeba po 1 týdnu (na multivstupové vízum) a nikomu to nevadilo.

0 Citovat

pavelp: tak na to vícevstupové to asi jde no, tohle právě nevím jestli jde jednovstupka žádat opakovaně po relativně krátké době. Ono by to i vyšlo levněj než žádat o vícevstup přes schvalovací dopis.

0 Citovat

pavelp napsal(a):

Tonic: a pro kterou národnost jsi tuto poznámku našel?

http://cms.olympicair.com/timati...yinfo.html

Vyber Vietnam/Visa a potom je to celkom dlhe citanie :D

0 Citovat

Zeby novinka pre rok 2018? V mailoch mi pristala sprava: Výsledok oznámenia. Vaša žiadosť bola spracovaná. Pre vysledok sa treba prihlasit s udajmi, ktore vam prisli po aplikovani ziadosti.

E-visa su jednoduche, ale paru zasekov som tam mal. V prvom rade foto tvare vo formate 40x60. Tu staci fotka z fotaka resp. lepsi smartphone, pozadie biela stena na chodbe bytovky :D. Do spravneho formatu vam to prevedie jedna z mnohych online sluzieb, ja som pouzil toto http://online-passport-photo.com/ ... vybrat Vietnam a custom size.

Druhy zasek bol, ze na 1. stranke maju upozornenie ohladom mena, a ze je treba pouzit udaje z pasu presne tak, ako su napisane ... na obrazku to maju Priezvisko a potom Meno. A hned na druhej strane ziadosti uz mate v kolonke, aby ste zadali udaje Meno a Priezvisko :D . Ja som to zadal ako Meno a Priezvisko, aj ked na tripadvisore bola k tomu diskusia a viza dostali vsetci, nehladiac v akom poradi to napisali. HLAVNE je sa nepomylit a nepouzivat diakritiku.

Treti zasek, hladam entry point Ho Chi Minh ... samozrejme to maju uvedene v style Nazov letiska ( Ho Chi Minh), nazov letiska bol 7 slovny :D a musel som googlit kolko maju letisk a na ktore vlastne prilietam.

Stvrty zasek, nie v mojom pripade, ale spolucestujucej. Karta Slovenskej sporitelne tradicne nefunguje :D Unicredit presiel bez problemov.

Resume: Viza som dostal po 3,5 dnoch, stali 25 USD + 1 USD poplatok za platbu kartou. Odchod mam na vizach oproti ziadosti posunuty o 2 dni, prichod mi nezmenili.

0 Citovat

máte někdo zkušenosti se zařizováním víza přes stránku http://www.vietnamista.cz/visa-do-vietnamu/ ?

jsou zpolehlivý?

0 Citovat

K dispozícii je aj eVisa, takže to ide aj bez approval letter (sam to Vietnamista udava). Inak kľudne by som aj ten approval cez neho riešil, ale v čase elektronických víz by som šiel napriamo.

0 Citovat

bohužel jsou eVisa pouze na jeden vstup a já potřebuji vícevstupová víza

0 Citovat

tak chdo do toho, aspon podporis 

0 Citovat

Ahoj všem,


rád bych se zeptal na zkušenosti. Bohužel jsem při žádosti o vízum přes https://evisa.xuatnhapcanh.gov.v...g-chu-ttdt zadal špatný entry point. Místo letiště Ho Chi Minh jsem uvedl Seaport v Ho Chi Minh a z podpory zatím nikdo neodpovídá. Neměl jste někdo stejnou zkušenost? Je nutné žádat o nové vízum?


Díky za odpovědi

0 Citovat

Pokiaľ viem tak entry musíš mať správne a exit je už jedno.

0 Citovat

Asi ani nikdo z podpory neodpoví, ale tady píšou, že to prošlo. Nedá se vyloučit, že to neprojde na check-inu:

https://www.tripadvisor.com/Show...etnam.html

0