Ahoj, trochu offtopic, nicmene o batozich znacky Husky jsem toho uz slysel hodne, ale porad se nemohu rozhodnout, tak to zkusim rozlousknout tady. Mate/meli jste batoh Husky? Jaka je kvalita, nenecha me ve stychu nekde v horach v Gruzii s urvanym popruhem? Mohu si ho koupit za ibody, takze by me nic nestal, proto vaham. Jinak bych sel do Deutera nejspis. Diky za nazory! .

batohy Husky

Založil ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj, trochu offtopic, nicmene o batozich znacky Husky jsem toho uz slysel hodne, ale porad se nemohu rozhodnout, tak to zkusim rozlousknout tady. Mate/meli jste batoh Husky? Jaka je kvalita, nenecha me ve stychu nekde v horach v Gruzii s urvanym popruhem? Mohu si ho koupit za ibody, takze by me nic nestal, proto vaham. Jinak bych sel do Deutera nejspis. Diky za nazory!

0

Skor ako o znacke je to o kuse, ako u skoro vsetkeho. Napr stany od Husky nemaju nejake extra hodnotenia (aspon teda ta lacnejsia trieda pod 200e) a ja som nakoniec minuly rok bol "nuteny" ist prave s lowcost Husky stanom do Norska na 10 dni. Vychytali sme (podla domácich) najhorsie leto za posledných X rokov, na konci jula vela vela snehu, v nizsich polohách dazd, silny vietor atd. A Husky stan to ustal, ani raz nepremokol, ani raz sa neohla/nezlomila tycka pricom sme ho stavali/skladali 7x. Takze za mna uplne na pohodu, lebo mam s tym osobnu skusenost takuto, ale dalsi ludia ti mozu napisat uplny opak

0
1 reakce