Ahoj, po dlouhý době mi v práci vyšly čtyři dny volna. Takže bych rád koncem týdne vyrazil někam za čáru vyčistit na ty čtyři dny hlavu. Nicméně celou neděli marně vymýšlím, kam bych se podíval. Nemáte někdo tip na krátkej trip za pár peněz, nemusí to bejt úplně daleko od hranic. Ňáký tipy na pěkný městečka, kde by člověk dal v kavárně kávu a pak jel zas o kus dál. Je mi jedno, jestli pojedu svým autem, nebo stopem či hromadnou dopravou. Jsem z jihozápadních Čech. .

Víkendovka

Založil ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj, po dlouhý době mi v práci vyšly čtyři dny volna. Takže bych rád koncem týdne vyrazil někam za čáru vyčistit na ty čtyři dny hlavu. Nicméně celou neděli marně vymýšlím, kam bych se podíval.

Nemáte někdo tip na krátkej trip za pár peněz, nemusí to bejt úplně daleko od hranic. Ňáký tipy na pěkný městečka, kde by člověk dal v kavárně kávu a pak jel zas o kus dál. Je mi jedno, jestli pojedu svým autem, nebo stopem či hromadnou dopravou. Jsem z jihozápadních Čech.

0

Variant je mnoho, kávu a snadné popojíždění nabídne určitě Itálie. Dá se sem dobře letět z Prahy či Německa a na místě se přemísťovat vlaky.

0
1 reakce