Myslel jsem, že debily typu: http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096 ... dobrodruh/ nikdo jen tak rychle nepřekoná, ale dnes mě zase toto "dostalo": https://magazin.aktualne.cz/dobre-zprav ... 1473961795  .

Znáte větší cestovatelské trouby?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Myslel jsem, že debily typu:
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1096 ... dobrodruh/
nikdo jen tak rychle nepřekoná, ale dnes mě zase toto "dostalo":
https://magazin.aktualne.cz/dobre-zprav ... 1473961795 smiley

Znáte další "cestovatelské" debily? smiley

0

Tak zrovna stopař mě zaujal, blbem bych nazval spíš někoho jiného.

0 Citovat

Nevím, co má s filantropií společného "živení" tohoto borečka. Navíc pro kterýho největší "exotika" celé cesty bylo zjevně Bali smiley Na druhou stranu respekt na jakou kravinu se dá napsat disertačka, i když tak asi jen na kotoulu.

0 Citovat

Možná Dane1928, kdyby ses nedíval jen na televizi a taky občas někam vyrazil, došlo by ti, že označit někoho za debila vypovídá o tobě víc, než bys čekal.

0 Citovat

No ja souhlasim s Danem, tohle mi prijde jak ta reportaz o ty 30ti lety Britce ktera cestuje po svete tak, ze si nechava platit za letenky od starsich panu a poskytuje jim sluzby smiley smiley smiley

0 Citovat

Tiez si nemyslim ze su to blbci.
Dostal zaujimavy napad, a vdaka nemu zadarmo precestoval svet. Co je akoze na tom blbe?

0 Citovat

Možná je zakladel tématu jen trotlík, co si krátí dlouho chvíli při sezení na WC smiley A třeba je v tom prachobyčejná závist z úspěchu někoho jiného a zároveň frustrace z vlastní neschopnosti. Což v té naší kotlince bývá záležitost velice častá.
Jestli dotyčný poskytoval nějaké nadstandartní služby je asi jeho věc, ale svého cíle dosáhl. Říkám si, jak moc neschopných lidí mezi námi musí chodit, aby byli schopni vyplodit příspěvky tohoto ražení. A taky je tu možnost, že je ten článek z říše snů smiley

0 Citovat

Souhlasím s veškerou kritikou Dana1928 od ostatních. A k těm údajným službám za svezení. Já jsem cestoval stopem celkem asi 7,5 měsíce (při 3 cestách) na Novém Zélandu a také na východě a jihovýchodě Austrálie a řidiči byli často rádi, že mohou někoho vzít a popovídat si (kdo nechce, tak nezastaví, že). Někdy si i stěžovali, že už jedou dlouho a žádného stopaře neviděli. Párkrát si i zajeli pár km i pár desítek km, aby mě dovezli, kam jsem potřeboval, a někdy i ubytovali doma. Sám jsem svezl asi 1300 km za den a noc v SZ Kanadě 2 stopaře a byl jsem rád, že bylo s kým popovídat a nehrozilo mé usnutí.

0 Citovat

Přijde mi to jako trapnej vykřik do tmy... Myslim ze ani jeden z nich neni cestovatelskej debil naopak dokazali neco super. Treba jenom protracit takovejhle porad v CT muselo dat fakt zabrat.

0 Citovat

skúste http://www.trade.com , ale stavím sa, že si tam zmluvu neotvoríte. Museli by ste byť riadny blb.
Toto mi nepríde ako niečo šialené, proste není to v štýle - som na Bali, mám tu pláž, 30C v januári a jem papier, ale som na Bali, potom budem ešte viac sporiť a idem do Kuantanu, Boracay, ... Zemplínska Šírava.

0
9 reakcí