Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímhle serverem na straně hostitele? V zimě plánujeme na 3 měsíce odjet a vypadá to, že nikdo ze známých tu možnost asi nevyužije, tak nás zaujala tahle myšlenka. Konkrétně nás zajímá pár dotazů, na který jsem nedohledal odpověď na webu. Můžu se samozřejmě zeptat přímo firmy, ale o případných negativních zkušenostech mi toho asi moc nepovědí  .

Střednědobý pronájem bytu přes Flatio.cz

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímhle serverem na straně hostitele? V zimě plánujeme na 3 měsíce odjet a vypadá to, že nikdo ze známých tu možnost asi nevyužije, tak nás zaujala tahle myšlenka. Konkrétně nás zajímá pár dotazů, na který jsem nedohledal odpověď na webu.

Můžu se samozřejmě zeptat přímo firmy, ale o případných negativních zkušenostech mi toho asi moc nepovědí smiley

- seženou jednoho člověka na celou dobu nebo to poskládají z vícero lidí? Případně jaká je minimální doba jeho pobytu?
- jak dopředu je potřeba připravit prezentaci bytu? Lze to udělat teď s tím, že se ještě něco změní? (sestěhování věcí)
- jakou dávají garanci, že bude byt obsazen?
- je možné v bytě nechat část osobních věcí (např. zamčené šatní skříně)?

Díky za případné postřehy smiley

0

Dobrý den, všimla jsem si Vašeho příspěvku a můžu odpovědět na vaše otázky přímo za společnost Flatio. Zkušenosti s námi se snad dozvíte z dalších odpovědí smiley

Seženou jednoho člověka na celou dobu nebo to poskládají z vícero lidí? Případně jaká je minimální doba jeho pobytu?
Minimální doba pronájmu je 18 dní. Záleží na zájemcích o Vaše bydlení, na jakou dobu hledají pronájem. Ale je možné požadovat, aby byl byt pronajatý na celé tři měsíce. Tím ale můžete přijít o spoustu nájemníků, kteří hledají byt třeba jen na 2. Našim klientům se vždy snažíme vyhovět na základě jejich přání. Je možné pronajímat také po pokojích.

Jak dopředu je potřeba připravit prezentaci bytu? Lze to udělat teď s tím, že se ještě něco změní?
Garantujeme, že prezentace na našem webu odpovídá realitě. Proto je potřeba, aby byl byt při prezentaci uvedený do stavu, v jakém jej budete chtít pronajímat. Aby nedošlo k případnému nedorozumění v budoucnu.

Jakou dávají garanci, že bude byt obsazen?
Žádná garance pronajmutí bytu není. Naopak umožňujeme našim klientům inzerovat svoji nabídku i na cizích inzertních serverech.

Je možné v bytě nechat část osobních věcí (např. zamčené šatní skříně)?
Toto řešení není úplně ideální, jelikož hosté budou chtít nábytek využívat. Pokud se jedná o nějakou menší skříňku, která příliš neomezí nájemníky v používání bytu, můžeme se dohodnout na jistém řešení.

Doufám, že vám to pomohlo. Mějte se!

0 Citovat

Ach. Tak tých 18 dní je vopruz. Chceli sme tam dať náš byt počas našej 17-dňovej dovolenky, takže máme asi smolu smiley

0 Citovat

Ahoj no já teda nevím společnpost Flatio neznám, ale osobně jsem s manželem v minulosti využila webu https://www.eurobydleni.cz a teda pronájem bytu byl takřka obratový, opravdu velmi rychlý. Sama jsem kdysi pronajímala byt a byl to běh na dlouhé trati-nekonečné pro mě osobně...  Zdravím Andrejka

0 Citovat

Webová stránka https://slovenskeonlinecasino.com/ je všetko, čo online hráč potrebuje na orientáciu v záplave online kasín. Všetky informácie, ktoré potrebujete vedieť o dôveryhodných online kasínach, sú zhromaždené na jednom mieste.

0
4 reakce