Zdravím, pomohli by jste mi prosím s jedním dotazem? Jedeme přes Vueling z Vídně do Paříže 18.11. v 15:25 a chceme jet z Brna se Student agency v 12:10 a přímo na Letišti by jsme byli ve 14:25. Stačí hodinová rezerva? Možná by se vyplatil online check in. Co jsem se dočetl, tak zadarmo se dají sedadla bookovat už 7 dní předem. Co se týče zavazadla, tak bude jedno navíc do 23 Kg a na ten by se taky udělal check in. Děkuji mockrát. Petr .

Cesta na letišti ve Vídni - časová rezerva?

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

9 reakcí

Zdravím,
pomohli by jste mi prosím s jedním dotazem? Jedeme přes Vueling z Vídně do Paříže 18.11. v 15:25 a chceme jet z Brna se Student agency v 12:10 a přímo na Letišti by jsme byli ve 14:25. Stačí hodinová rezerva? Možná by se vyplatil online check in. Co jsem se dočetl, tak zadarmo se dají sedadla bookovat už 7 dní předem. Co se týče zavazadla, tak bude jedno navíc do 23 Kg a na ten by se taky udělal check in.

Děkuji mockrát. Petr

0

v piatok poobede sa na dialnici moze stat hocico, urcite by som do toho nesiel. Dajte si radsej tie dve klasicke hodiny, najma ked idete z Brna.
Online checkin vam nebude na nic, kedze aj tak budete checkovat batozinu, takze duplom by som si dal vacsiu rezervu.

0 Citovat

Osobně bych do toho nešel ani s příručákem. Zpoždění na dálnici je velmi reálné. Check-in můžou uzavřít 40-50 minut před odletem a neuděláte nic.

0 Citovat

Musím promyslet ještě dvě možnosti. Vlakem v 11:20 s tím, že ve Vídni se dojede 13:20 a jsou dvě hodiny na to se dostat z nádraží na letiště a dostat se do letadla. Nebo nakonec auto. Bohužel dřív nemůžeme vyjet.

0 Citovat

100% si vezměte autobus před tím, v 9.10. Ten autobus jede z Prahy přes Brno do Vídně. Už na dálnici do Brna může chytnou nějakou sekeru, jsou tam uzavírky. My jsme jeli na letiště z Brna raději o 3 hodiny také dřív a nakonec jsme byli rádi, protože bus z Prahy dojel s hodinovým zpožděním. Raději si dám na letišti kafe a v klidu pozevluju než být před dovčou ve stresu.

0 Citovat

vsetko mi pride natesno, ale ako pozeram ten vlak, ten pride do viedne 12:50, takze to by sa dalo, mat hodinu rezervu na cestu na letisko z Hbf.

0 Citovat

Ten vlak by měl stačit, pokud pojede vše podle jízdních řádů smiley ale pokud ne...

0 Citovat

Jak dlouho by to asi trvalo se dostat z nádraží na letiště? smiley

0 Citovat

podle strýčka googla 16-18 minut smiley
https://goo.gl/maps/KTVUXR9oPEk

0 Citovat

google maps poznas nie?:)
na letisko chodia priame vlaky CAT z Mitte, S7 "osobaky" napr. z Renwegu a z Hbf aj niektore priame vlaky.
Napr. ty by si mohol kupit aj listok z Brna priamo na Schwechat:

0
9 reakcí