Kontakt na spolupasažéra
Udělal jsem jednu chybu a to tu, že jsem při jedné mezikontinentální cestě minulý týden nepožádal jednoho zajímavého spolucestujícího o kontakt. A teď bych si s ním chtěl psát. Uvízl mi v hlavě.
Co se dá v takovém případě dělat?
- Vím na jaké lince, v jaký čas přesně letěl (letěl se mnou);
- a znám přesnou pozici jeho sedadla na této lince.
Pokud si aerolinky bezprostředně po odbavení pasažéra nemažou databázi zákazníků, pak je jisté, že na něj minimálně emailový kontakt ještě stále mají a snad i podle sedadla zpětně mohou dohledat, o koho se konkrétně jedná.
Můj problém je, že aerolinka (Iberia) mě s požadavkem o zkontaktování tohoto „ztraceného“ spolupasažéra posílá do háje (nechcu po ní žádný kontakt, jen aby sama aerolinka vyslala mnou napsanou zprávu na jeho mail). Zkoušel jsem Facebook chat s Iberií, real-chat se stewardem Iberie na zpáteční cestě, i real-chat s customer services v Madridu. Oficiálně neexistuje způsob, jak mi mohou vyhovět.
Nemáte někdo nějaký nápad, co bych měl teď dělat? Neřešil už někdo podobně neřešitelný problém již přede mnou? ![]()
Zkoušel jsem se dívat na anoncované pobyty cestovatelů v dané zemi přes Couchsurfing, ale bez úspěchu (nelze vyhledávat v minulosti, hodilo by se mi časové rozmezí od minulého týdne do teď).
Nebo je vše ztraceno?
A nebo nemáte čirou náhodou někdo známého u Iberie? ![]()
Situace je pro mě tak složitá, že si dotyčného nemohu najít třeba ani na Facebooku, pokud nějaký má, nezeptal jsem se totiž ani na jeho jméno. ![]()
Sorry za možná trochu zbytečný dotaz, asi chci nemožné.
bez kontaktu v Iberii asi nula bodov. Ale keby sa podarilo, by som bol zvedavy na reakciu toho cloveka, ktory ti nepovedal ani meno... stalking level 9000 ![]()