Ahoj máte někdo outdoor kameru na cesty. Třeba k moři na potápění nebo na kolo, případně lyže. Máte někdo něco co by jste mi doporučili? .

Kamera na cesty

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

Do 3000CZK koukni na ten Lamax co jsme tu řešil já. Mám už ho skoro rok a jsem s ním spokojený. Mám model x8, ale teď jsou i nějaké novější kamerky.

0 Citovat

Kouknu na ní taky. Dík za tip.

0 Citovat

este mi neprisla, ale urcite ak mate niekto zaujem o lacnu kamerku, skusil by som toto za 24 euro

https://www.gearbest.com/action-...1962311373

prinajhorsom to za 30 euro strelite na bazare :D

0 Citovat

takovej krám bych radší nekupoval :D kdyz jsem kupoval prvni outdoor kameru, koupil jsem tady takovej činskej styl, a hned po prvni cestě jsem se jí zbavil a koupil GoPro. A od té doby jedině GoPro. Porovnej si přechod z tmavé místnosti do slunečného dne nebo hnusná kvalita při lehce horším světle, atd. Prostě ty kamery za pár tisíc bych nebral. Na bazosu najdes gopra s paradní cenou.

0 Citovat

kazdy aku ma cenovu kategoriu... ved ako zvycajne otestujem a dam vediet. Napr. co som mal Elephone Explorer so stabilizaciou, tak to tocilo slusne. Lenze tieto cinske veci zakapu na takych veciach ako appka, alebo nizka vydrz baterie. Neda sa porovnavat GoPro za 400-600 euro s 23 eurovou kamerkou. Ale mozno to niekomu napr. na timelapse, alebo pre decka bude stacit.

0 Citovat

Pozerám, že to je klasický oem..4k asi bude interpolated a velka škoda, že to nemá optickú stabilizáciu. To už je must - 4k nemusi byt, hlavne že je nativne full HD 50-60fps.

Za mňa tu Xiaomi Mijia.

https://www.cestujlevne.com/disk...evek-52500

Príslušenstvo si dokúpis aké chceš, cez ebay je všetko za pár euro.

0