Dovoz alkoholu do Thajska
Máte někdo zkušenost z poslední doby jak kontrolují alkohol v kufru (samozřejmě odbavené)? Na stránkách MZV i letiště je 1l vína nebo tvrdého. Vím, že dřív víno vůbec neřešili a tvrdyho jsem mohl mít myslím 2l. Nevíte někdo jak moc to teď kontrolují? Zaslechl jsem, že na Suvarnabhumi to tolik nekontrolují, ale vlastní zkušenost nemám. Víno je v Thajsku drahé tak si chci vzít zásoby
Díky za postřehy.
Tahat přes půl světa víno,to mi moc hlava nebere.Kdyby ještě tvrdý...Jsem zvědav,kolik se tu najde lidi,co tahají do Thajska chlast
tak sa necudujem, stretol som partiu trampov z Ceska vo vlaku z Ciernej nad Tisou do ukrajinskeho Copu, co so sebou tahali 3 flase vodky a 6 mineralok...
To jsou zase rady nad zlato co když to chci vézt pro člověka co tam žije? Myslíte si, že v Thajsku budou mít víno lokálního vinaře z Moravy? Vtipálti, takové komentáře si můžete nechat od cesty...
tak si mal hned napisat, ze to beries ako darcek nie preto ze "Víno je v Thajsku drahé tak si chci vzít zásoby" :D
A hopla, my jedeme ve trojku, kazdy jsme chteli vzít 2l slivky, tak to asi zkontrolujem povolené množství raději.
Aby tě vyhmatli to by musela být velká náhoda,ale jak píšeš,pokud se tak stane,tak neznalost neomlouvá.
Když tam jedu, tak se řídím tím doporučením MZ a vezu vždy max 1l. (mám to jako dárek). Na Suvarnabhumi to nikdo nijak nikdy neřešil, a myslím že by to byla fakt náhoda, aby Tě vyhmátli, ale pokoušet se mi to nechce