ahojte,viete mi odporučit nejaku Offline navigaciu na Iphone? hladam nejaku dobru aj na cestovanie autom a aj na chodenie pešo.Zatial by stačila Europa ale ak by bol aj cely svet tak by som to uvítal.Skušal som teraz Sygic ale moc sa mi snim dobre nepracuje aj ked možno to je o zvyku.Ktorú použivate vy a vždy vam velmi pomohla? .

Offline navigacia na Mobil (IOS)

Založil ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

ahojte,viete mi odporučit nejaku Offline navigaciu na Iphone? hladam nejaku dobru aj na cestovanie autom a aj na chodenie pešo.Zatial by stačila Europa ale ak by bol aj cely svet tak by som to uvítal.Skušal som teraz Sygic ale moc sa mi snim dobre nepracuje aj ked možno to je o zvyku.Ktorú použivate vy a vždy vam velmi pomohla?

0

jedna z klasickych otazok smiley na Android u mna to je Here We Go a offline stiahnute alebo len cachnute Google Maps. Ako backup nejake openstreetmapy, ktore su asi najobsiahlejsie napr. v Osmande, alebo potom este Maps.me.

0 Citovat

čital som si o Maps.me a aj som to stiahol a vyzera to super,presne to čo som hladal smiley a ešte aj zadarmo super diky

0 Citovat

S maps.me procestovano pul Evropy a prochozeno. Sekla se asi 2x a to v nejvetsich polnackach pro pesi, jinak 100% uspesnost. Bez ni ani ranu.

0 Citovat

Co obyčejné Mapy.cz? Mají teď celou Evropu, každou zemi lze stáhnout i do off-line a nedávno spustili i navigační funkce, i když to zatím je jen beta. Ale mapy jsou výborné.

0 Citovat

tie mapy.cz su velmi pekne, sa mi paci ze vyzeraju tak auto atlasovo a hned lepsi prehlad o hlavnych tahoch ako napr. pri Google Maps, kde sa niekedy tie cesty zlievaju do pozadia smiley

0
5 reakcí