Ahoj, potřebuju poradit. V dubnu jedu na kongres do San Diega, když už jedu takový kus světa, tak jsem si řekl, že bych omrkl i něco jiného než jen San Diego. Říkám si, že bych doletěl do Los Angeles, pak se přesunul na kongres a odtud do New Yorku a z NY do Prahy... Jak se nejlépe přesunout mezi zmíněnými městy, aby mě to nestálo milion a netrvalo to déle než je nezbytně nutné? Na celou cestu mám 14 dní, z toho 4 dny je kongres v San Diegu. Děkuji za rady .

Cesta do ameriky

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj, potřebuju poradit. V dubnu jedu na kongres do San Diega, když už jedu takový kus světa, tak jsem si řekl, že bych omrkl i něco jiného než jen San Diego. Říkám si, že bych doletěl do Los Angeles, pak se přesunul na kongres a odtud do New Yorku a z NY do Prahy... Jak se nejlépe přesunout mezi zmíněnými městy, aby mě to nestálo milion a netrvalo to déle než je nezbytně nutné? Na celou cestu mám 14 dní, z toho 4 dny je kongres v San Diegu. Děkuji za rady

0

Omrkával bych především něco jiného než města. Být vámi, tak si v San Diegu půjčím auto a přes národní parky dojedu do San Francisca tam auto vrátím a odletím do ČR nebo se letecky (cca. $59) vrátím zpátky do San Diega a odtud letím do ČR.
Nebo dám 10 dní na Havaji.

0
1 reakce