Hezký večer, nakoupil jsem letenky u Condora do Baltimore (Washington D.C.) v dané akci na dny 3.5.-10.5.. Bohužel můj spolucestující je neschopen odcestovat. Rebooking by mě teď vyšel na hezký balík peněz (Víc, než kolik jsem zaplatit za letenky), takže se ptám. Jsou vůbec prodejné ? Hledal jsem na internetu nějakou stránku s prodejem letenek z druhé ruky, ale není to žádná sláva... Mám 2 kusy, ideálně bych viděl 5000 kč za kus + 70 eur za rebooking, ale tolik asi se mi nepodaří sehnat, takže nevím, zda jsou vůbec prodejné. Nějaké rady ? .

Prodej letenek - Washington D.C.

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Hezký večer,
nakoupil jsem letenky u Condora do Baltimore (Washington D.C.) v dané akci na dny 3.5.-10.5.. Bohužel můj spolucestující je neschopen odcestovat. Rebooking by mě teď vyšel na hezký balík peněz (Víc, než kolik jsem zaplatit za letenky), takže se ptám. Jsou vůbec prodejné ? Hledal jsem na internetu nějakou stránku s prodejem letenek z druhé ruky, ale není to žádná sláva... Mám 2 kusy, ideálně bych viděl 5000 kč za kus + 70 eur za rebooking, ale tolik asi se mi nepodaří sehnat, takže nevím, zda jsou vůbec prodejné. Nějaké rady ?

0

Stačí podívat do FAQ na webu Condoru (https://www.condor.com/eu/help-contact/faq.jsp)

Can I change the name on my ticket?

That depends. Please contact your travel agent if you have booked your ticket with a travel agency (that includes online travel agencies such as Expedia, Orbitz, etc.).

If you have a Condor ticket purchased on this website (condor.com) then you may be able to change your name:
You can change a name on a ticket departing the USA or Canada (Zone 3 - 5, booked in the tariff 'Classic' or 'SPO') for 60.00 EUR or 78 USD/CAD
If you have added the 'Plus' option to your ticket (tariff 'Plus' or 'N') then a name change will be free of charge (up to three times)

Please contact us to change your name, find out more about the restrictions of your ticket and the fees involved.

0
1 reakce