Ahoj, snažím se na internetu najít historické letové kódy mých prvních letů z roku 2001 (PRG-ZRH-LIS), abych je mohl správně zanést do flightdiary. Zatím ale nikde na internetu nemůžu najít, takovou stránku, kde bych vydoloval ty kódy. Pravděpodobnost, že doma najdu ty staré letenky je mizivá (to bylo kupováno ještě v kanceláři). Dají se někde na internetu najít kódy starých letů? Zatím nejblíž je flightstats.com, ale jestli, tak to má v placené verzi. .

Historické letové kódy

Založil ve fóru Co se nevešlo

5 reakcí

Ahoj, snažím se na internetu najít historické letové kódy mých prvních letů z roku 2001 (PRG-ZRH-LIS), abych je mohl správně zanést do flightdiary. Zatím ale nikde na internetu nemůžu najít, takovou stránku, kde bych vydoloval ty kódy. Pravděpodobnost, že doma najdu ty staré letenky je mizivá (to bylo kupováno ještě v kanceláři). Dají se někde na internetu najít kódy starých letů? Zatím nejblíž je flightstats.com, ale jestli, tak to má v placené verzi.

0

Díky. To už jsem udělal (já tam mám pole s kódem úplně prázdné). Tajně jsem doufal, že to dokážu vydolovat z nějakého skrytého zákoutí internetu.

0 Citovat

Problém těchto starších letů je ten, že databáze začaly fungovat až v pozdějších letech smiley tohle bys našel max u nějaké letenkové agentury s letovým řádem z daného roku.

0 Citovat

No ja uz na tom makam 3 dny smiley a kody jak kody, ale bez datumu kdy to bylo ,to tam neskoci a obcas si uz nepamatuju odkud to bylo, smiley ani jakou spolecnosti a jakym letadlem smiley

0 Citovat

Nedohledá, tohle funguje asi tak 7 dní zpětně? Víc ne. Co se týče těch historických letů tak skutečně jak píše Proky, zadat odkud kam, max aerolinku a nechat to někde v zapomnění. Má to tak asi každý smiley

0 Citovat

jasne, tiez si len matne pamatam leto 1990, Bratislava-Constanta a TU154 smiley

0
5 reakcí