Ahoj, na začátek roku 2018 plánuji cestu do JV Asii. Na akci si zvládnu počkat sám i sestavit si nějakou open-jaw letenku. Zároveň plánuji s relativně velkou mírou nejistoty ohledně práce, jestli nenastane změna a budu to moct proletět. Jsou ještě nějaké letecké společnosti, které v Economy nebo rovnou Promu dovolují za rozumný poplatek letenky zrušit (to beru max. 30% z ceny)? Z hlavy mě napadají: flydubai - 200 AED (je to celkem za zpáteční nebo jen jeden směr?) .

Flexibilní letenky

Založil ve fóru Co se nevešlo

3 reakce

Ahoj, na začátek roku 2018 plánuji cestu do JV Asii. Na akci si zvládnu počkat sám i sestavit si nějakou open-jaw letenku. Zároveň plánuji s relativně velkou mírou nejistoty ohledně práce, jestli nenastane změna a budu to moct proletět.

Jsou ještě nějaké letecké společnosti, které v Economy nebo rovnou Promu dovolují za rozumný poplatek letenky zrušit (to beru max. 30% z ceny)?

Z hlavy mě napadají:

flydubai - 200 AED (je to celkem za zpáteční nebo jen jeden směr?)

0

Jedna skusenost z minuleho roka, letenka v promo tarifu BCN-DOH-DPS kupovana priamo na webu Qataru , cena letenky bola 439eur, stornoval som to po par mesiacoch , asi 3 tyzdne pred odletom priamo na webu QR a refund bol 255eur (58%), teraz si nespominam ake bolo zlozenie letenky, tj palivove poplatky atd... V Promo tarife sa ziadne zazraky pri refunde ocakavat nedaju...

0 Citovat

Flydubai má zrušení 200 AED za let, otázkou je, jestli Praha-Dubaj-Bangkok berou jako jeden let nebo jako dva. Sázím na první variantu a tedy -400 AED při zrušení.

Bohužel nutnost počítat s tím, že ti vrátí kredit, nikoliv finance.

Jinak je většina tarifů jako non-refundable.

0 Citovat

Díky. Tak to asi nechám na LM nebo na nějaký error fare... I 400 AED za zrušení není zrovna dobrý deal.

0
3 reakce