Portugalsko_Lisabon - Algarve

Založil před 9 lety Kilecko ve fóru Co se nevešlo

31 reakcí

Já tam byl 2x začátkem července a pokaždé jsme tam měli hrozný vedra, takže ta studená voda příjemně osvěžila. Vůbec bych se toho nebál. 

0 Citovat

Ledová je relativní, já jsem se tam koupal i v květnu :-) Vzduch už měl přes třicet, takže to šlo. V létě, kdy je tam na slunci kolem 40, rozmrzneš rychle, i když voda na otevřených plážích má jen něco málo přes dvacet, v nějakých menších klidnějších zátokách bez vln pak o stupeň dva víc. Surfoval jsem v neoprenu.

0 Citovat

Mallorca bude mít určitě teplejší vodu. Už v květnu se tam dá koupat. V Portugalsku je ta voda fakt studená. Přelom července/srpna jak v okolí Lagosu, tak nahoře u Sintry ( praia das Macas) fakt ledová voda a to bylo na slunku tak 40. Jedině, kde byla relativně tepla voda, tak na praia de Farol pod Olhao.

0 Citovat

To já bych potřeboval neoprén, abych do tak studené vody vůbec vlezl :-)

0 Citovat

@Liborek: Voda něco málo přes 20 je pro mě v pohodě (běžně na Kanárech), ale toto se fakt nedalo. Namočit a pila ven... ta měla tak okolo 15 stupňů, nevím, abych nekecal.

0 Citovat

@mirjur Asi jsem víc zocelen :-)

0 Citovat

Záleží jak jsi otužilý no. V červnu jsme se koupali i v Kodani a s náma další stovky lidí co tam byly a dalo se v pohodě. Voda měla 16 stupňů. Ale jako ono jde hlavně o rozdíl voda vzduch, pokud máš vzduch 22 a vodu 16, tak je to pocitově teplejší než mít vzduch 35 a vodu 22.

0
31 reakcí