Zdravím spolucestovatelé,po dvou skvělých tripech na Island jsem se nejen rozhodl se sem (alespoň na čas) přestěhovat, ale taky jsem objevil spoustu možností, jak v týhle pekelně drahý zemi ušetřit a to někdy i dost. Myslím, že přesně téma pro tenhle web ale rubriku jsem žádnou vhodnou nenašel.Tady je mých 13 tipů, bude fajn, když třeba přidáte další.http://www.topdestinace.cz/islan...ma-jde-to/a když tu budete, ozvěte se a zajdem na pivko! .

Tipy jak ušetřit na Islandu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím spolucestovatelé,

po dvou skvělých tripech na Island jsem se nejen rozhodl se sem (alespoň na čas) přestěhovat, ale taky jsem objevil spoustu možností, jak v týhle pekelně drahý zemi ušetřit a to někdy i dost. Myslím, že přesně téma pro tenhle web ale rubriku jsem žádnou vhodnou nenašel.

Tady je mých 13 tipů, bude fajn, když třeba přidáte další.

http://www.topdestinace.cz/islan...ma-jde-to/

a když tu budete, ozvěte se a zajdem na pivko!

0

pekne, s tym autom to je dobry napad, tam robit autopozicovnu :D

0 Citovat

No do prvniho maleru, pak uz to auto vydelavat nebude -) , zalezi taky kam clovek chce jet , vzpominam, ze si skupinka 4 kluku pujcila auto, nekde s nim zapadli a zazivali horke chvilky, aby pak vubec stihli odletet, je pravda, ze na Islandu jsem byl jen tyden, pred 20 lety , takze asi se tam pomery zmenily , ale tehdy jsem vyuzil ten autostop a to ,ze bylo po sezone , druha polovina zari , autobus ktery jsem taky vyuzival jel co druhy den, za ten tyden se toho moc stihnout nedalo, takze spis takova klasika ,Reykjavik, vodopad Godaffoss, Akureyri , jezero Myvatn, vodopad Dettifoss , Hof , Reykjavik , s tou kempovaci kartou je to dobry tip ja spal v kempu 3 x 1 x byl hostel v Reykjaviku 1x v Akureyri 1 x chatka

Dneska se da usetrit za letadlo Wow air mel ted slusne ceny

0 Citovat

Tvoje tipy jsou fajn, díky:-)

0 Citovat

tonic napsal(a):

pekne, s tym autom to je dobry napad, tam robit autopozicovnu :D

@ tonic: jako né že by mě to nenapadlo, ale auta na mimoislandských značkách se tu nesmí půjčovat. I když chytré české hlavičky přijdou na ledacos, že, a ne že by mě něco nenapadlo.

Pokud tu někdo máte superpodnikavého ducha, tak se ozvěte:)!

0
4 reakce