Zdravím kamarádi, prvních 14 dní bych chtěl jet stopem do Barcelony a procestovat značnou část pobřeží a zpátky klidně letět letadlem. Jaká cesta pro stop je podle vás lepší? Vydat se "severní" přes Německo do Štrasburku a dále Francií na jih k pobřeží nebo je výhodnější "jižní" cesta přes Rakousko, severní Itálii a jižní Francii? Díky za rady :) .

Stopem do Barcelony

Založil ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

Zdravím kamarádi, prvních 14 dní bych chtěl jet stopem do Barcelony a procestovat značnou část pobřeží a zpátky klidně letět letadlem. Jaká cesta pro stop je podle vás lepší? Vydat se "severní" přes Německo do Štrasburku a dále Francií na jih k pobřeží nebo je výhodnější "jižní" cesta přes Rakousko, severní Itálii a jižní Francii?

Díky za rady :)

0

Ja osobne by som volila tu severnu, ale to je moj osobny skresleny pohlad ked sme v Rakusku (hlavne na trase Vieden Graz) nemali moc velke stastie na stop. Chodili tadial sami dovolenkari s preplnenymi autami. Dostali sme sa odtial do Slovinska len uplnou nahodou, ze sa nejakym cechom pokazilo auto a kym cakali na servis, tak sme sa k nim "priplichtili". A tiez mi je sympatickejsia asi aj tym, ze severnou sme isli do Spanielska aj my a zobrali sme jedneho stopara z FR-D hranic az do ES. Okrem toho sme v ES streli hrozne moc Nemcov na WV vanoch (ktory by ta urcite radi zobrali :)). Inak ak by si nepoznal, tak odporucam http://hitchwiki.org/maps/ ale pravdepodobne o tom vies. Enjoy :)

0 Citovat

Jel bych co nejvic pres Francii coz je pro mne asi nejlepsi zeme v Evrope na stopa. Ale taky ti hrozi, ze to pojedes na nekolik malo stopu a nic moc cestou neuvidis...

0 Citovat

Andreo, Kajmane díky za info a cenný odkaz. Pokud máte ještě nějaké weby, budu rád. ;-)

Upřímně cesta jen na pár stopů by mi pro začátek plně vyhovovala... :-D

0 Citovat

Na zminovanem hitchwiki najdes vse potrebne. Dalsi zdroj byval digihitch, ale ten uz par let neexistuje...good luck!!!

0
4 reakce