- Fórum
- Co se nevešlo
- Stávka na španělských letištích
Stávka na španělských letištích
zdravím cestovatelé, nevím jestli už jste to postřehli, ale jsou naplánované stávky na letištích po celém Španělsku na dohromady 25 dní do konce roku viz. https://www.thelocal.es/20170816...-september
pokud to tak nakoned dopadne, tak to bude asi pěknej kolaps na letištích :D
druhá věc je že se jeden den týká i mě a to 17. září letu z Fuerteventury (22:45 departure), proto mám dotaz, jak to bude s mym letem pokud bude v tenhle den stávka?
security personal v BCN momentalne stavkuje pomerne dost, konec zatim v nedohlednu, nicmene vzhledem k jejich nahrazeni policejnim personalem nedochazi momentalne k vyraznejsim cekanim (max. 20 minut).
Je mozne ze dojde ke stavkam rovnez na letistich v Alicante a Valencii...
Roiman4 napsal(a):článek je z roku 2003 :D Ničeho bych se nebál...
dík za upozornění, měl sem o tom rozkliklejch hodně článků, už sem to změnil na správný :-D
Není zač. No, tak to bude masakr, my letíme 12 - 15.10 na Ibizu a na 15. je stávka :D Takže všech 26 letišť si hodí v ten den stávku ? :D To bude peklo tam, ale do Leedsu nebudeme spěchat, nás v právi oželí :D
vypadá to tak.. to bude peklo na všech letištích to si nedovedu snad ani představit :-D mně to docela vadí protože mam další den let z Nantes do Prahy, tak bych nerad uvíznul ve France :-D
1.10 večer máme odlet z Barcelony. Dá se počítat s tím, že od půlnoci už budou fungovat? Prvního je neděle a mnozí z nás musí v pondělí do práce. I tak jsme původně měli být před půlnocí ve Vídni a čekala by nás ještě tříhodinová cesta domů.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!