zdravím cestovatelé, nevím jestli už jste to postřehli, ale jsou naplánované stávky na letištích po celém Španělsku na dohromady 25 dní do konce roku viz. https://www.thelocal.es/20170816...-septemberpokud to tak nakoned dopadne, tak to bude asi pěknej kolaps na letištích :D druhá věc je že se jeden den týká i mě a to 17. září letu z Fuerteventury (22:45 departure), proto mám dotaz, jak to bude s mym letem pokud bude v tenhle den stávka?  .

Stávka na španělských letištích

Založil ve fóru Co se nevešlo

7 reakcí

zdravím cestovatelé, nevím jestli už jste to postřehli, ale jsou naplánované stávky na letištích po celém Španělsku na dohromady 25 dní do konce roku viz. https://www.thelocal.es/20170816...-september

pokud to tak nakoned dopadne, tak to bude asi pěknej kolaps na letištích :D

druhá věc je že se jeden den týká i mě a to 17. září letu z Fuerteventury (22:45 departure), proto mám dotaz, jak to bude s mym letem pokud bude v tenhle den stávka?

0

článek je z roku 2003 :D Ničeho bych se nebál...

0 Citovat

security personal v BCN momentalne stavkuje pomerne dost, konec zatim v nedohlednu, nicmene vzhledem k jejich nahrazeni policejnim personalem nedochazi momentalne k vyraznejsim cekanim (max. 20 minut).

Je mozne ze dojde ke stavkam rovnez na letistich v Alicante a Valencii...

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

článek je z roku 2003 :D Ničeho bych se nebál...

dík za upozornění, měl sem o tom rozkliklejch hodně článků, už sem to změnil na správný :-D

0 Citovat

Není zač. No, tak to bude masakr, my letíme 12 - 15.10 na Ibizu a na 15. je stávka :D Takže všech 26 letišť si hodí v ten den stávku ? :D To bude peklo tam, ale do Leedsu nebudeme spěchat, nás v právi oželí :D

0 Citovat

vypadá to tak.. to bude peklo na všech letištích to si nedovedu snad ani představit :-D mně to docela vadí protože mam další den let z Nantes do Prahy, tak bych nerad uvíznul ve France :-D

0 Citovat

1.10 večer máme odlet z Barcelony. Dá se počítat s tím, že od půlnoci už budou fungovat? Prvního je neděle a mnozí z nás musí v pondělí do práce. I tak jsme původně měli být před půlnocí ve Vídni a čekala by nás ještě tříhodinová cesta domů.

0 Citovat

oni by mali fungovat nie, len v obmedzenom rezime, kedze by ich mali zastupit policajne a ine zlozky. A po vcerajsku v Barcelone by som sa ani necudoval, keby ten strajk zrusili.

0
7 reakcí