Díky tonicovi za tip!https://fontech.startitup.sk/akc...7-za-10-e/Na zkoušku jsem objednal "vybavenější" verzi za 15 dolarů :-D https://www.tomtop.com/sport-cam...4877b.html .

Čínská "GoPro" kamera vč. příslušenství za 10 € s poštovným zdarma

Založil ve fóru Cestovatelský bazar

Díky tonicovi za tip!

https://fontech.startitup.sk/akc...7-za-10-e/

Na zkoušku jsem objednal "vybavenější" verzi za 15 dolarů :-D

https://www.tomtop.com/sport-cam...4877b.html

0

4k pre "náročných" za 20 euro

https://m.tomtop.com/sport-camer...4640b.html

Prinajhoršom to pôjde na bazoš, Vianoce sú za rohom :D

0 Citovat

Dík za tip. Objednána patnácti dolarovka. Shipping prý do 12 pracovních dnů. Třeba to stihnou ještě před mou cestou v půlce září :-D Ale moc tomu nevěřím.

0 Citovat

Som zvedavy na vase recenzie :D Tym prislusenstvom som sa skoro nechal oblbnut aj ja, ale 10 minut na googli ma vratilo do reality.

Ja pojdem do tejto novinky https://fontech.startitup.sk/xia...on-camera/

0 Citovat

voughne: Vypadá to zajímavě, jen škoda, že na gearbestu Xiaomi odpovídá, že menu kamery bude jen se sypanou rýží :-( Tak uvidím, co patnáctidolarovka dovede. Když to bude fakt špatné, půjde do světa. Očekávám, že dokáže lepší video než můj současný foťák, který co pět vteřin má nutkání přeostřovat nebo nízký fps u Androidu.

0 Citovat

Došla už někomu Tomtop? Co na ni říkáte? Používám na focení i videa mobil a jsem takhle spokojenej, takže pokud to má podobnou kvalitu, tak je to pro mě jasná volba :D Videa na youtube vypadají fajn.

0 Citovat

@kopecky je to relativne novinka, podobna kamera od tohto vyrobcu pre auto je tusim doteraz neprelozena, ale uvidime. Ja do tamtych smejdov nejdem ... uz som mal dostatocne mnozstvo cinskeho tovaru v ruke, aby som vedel co ano a co nie. Skor ma lakalo to prislusenstvo, ale je vlastne na inych kamerach nepouzitelne, no a ta kamera je brak ... onic lepsie video ako na mojom 6 rocnom galaxy S2

0 Citovat

Trosku OT, ale zahliadol som tu ze "cinske smejdy", tak bez toho aby som ich akokolvek obhajoval, tak chcem len napisat ze aj napr "supermegakvalitna outdoor kamera nr. 1 GoPro 5 black" nemusi byt terno v kvalite. Nevydrzala napr pad z lavicky z vysky asi 50cm, prasknuty displej. Nastastie este funkcny, pretoze keby ten dotykac odisiel uplne, tak neviem co s nou. Teraz po len 3 dovolenke odkedy ju mame (asi pol roka) to zase nevydrzal ten ochranny obal a odlomila sa ta zaklapka. Keby bola kupovana v plnej cene tych cca 400eur, tak by som bol asi riadne "nadseny". Cize niekdy mozno lepsie riesenie kupit takyto cinsky spotrebny tovar za par a kazdy rok to vymenit.

0 Citovat

"Cize niekdy mozno lepsie riesenie kupit takyto cinsky spotrebny tovar za par a kazdy rok to vymenit."

Mali by ludia vyrast z takeho hlupeho rozmyslania. Toto je konzum ako vysity a planeta ti podakuje (resp. dalsej tvojej generacii). Generuje sa uplne zbytocny odpad. Ta 15 € kamera nebude mat ani dostatocnu obrazovu kvalitu, ani mechanicku. Poznam tie eurove veci z ciny, ktore vecsina su robene stylom dorob si sam, inac to hod do kosa. Len tipujem, ze baterka odide do pol roka, polovica prislusenstva bude mat strhane zavity a po case sa tie plasty rozpadnu bez toho, aby ti to vobec spadlo na zem.

Radsej si kupim Yi 4k s vedomim ,ze by mi to malo vydrzat nejaky ten piatok (resp. kym sa to nerozbije) ako platit 15 € za obalku s odpadom.

0 Citovat

Yi 4k po vianociach dúfam že klesne pod 100e aj s obalom a potom do nej idem. Tieto dva shity kupujem zo zvedavosti a asi pôjdu na resell, alebo ako timelapse. Veľká výhoda, že všetky používajú jeden druh baterky.

0 Citovat

voughne - hned na zaciatku som napisal ze cinske vyrobky nijak neobhajujem, ani tie total lowcosty nekupujem. Moj post bol viacejmenej skor "anti GoPro" resp. "nie vsetko drahe musi byt zárukou kvality a naopak", co ale nijak v podstate nesuvisi s tymto vlaknom :) Preto som tam aj uviedol ze OT.

0 Citovat

takze kto sa chce zasmiat na vecer :)

prisla mi dnes 10e noname go pro, asi vo verzii "van gogh"

kvalitu posudte sami

https://www.youtube.com/playlist...xCyea5V86Z

0 Citovat

Tak už jsem vystřízlivěl, díky za ukázku :-)

0 Citovat

pockam este na 4k verziu :) ale inak vodotesny obal je fakt vodotesny, prislusenstva kopec. Vyzera to byt presne kopia SJCAM4000, ale tu uz nemam, tak nemozem potvrdit. Cele video vyzera ako zazoomovane, kedze uhol je len 90 stupnov, ziadne 130+ ako normalne action cam. Ked to porovnam s Elecam Explorer Pro, ktora ma stala 60 euro, tak realne to je 6 krat horsie :D Ta bola super (gyroskop na jednotku), len to kazila slaba vydrz baterky.

0 Citovat

A ta Elecam už dosloužila nebo je baterka tak moc špatná?

0 Citovat

po navsteve Filipin sa mi ju podarilo strelit za rovnaku cenu :D baterky sa daju lahko dokupit, vsetky maju jeden typ (tiez s SJ4000, je kopec kompatibilnych .. namatkovo https://www.gearbest.com/mobile-...38665.html). Teraz cakam kym sa nieco ine objavi, napr. klesne cena tej novej Xiaomi aj s obalom pod 100e ... najblizsie to mozno vyuzijem az na Sri Lanke vo februari, tak casu dost.

0 Citovat

@tonic možno pozri na Hawkeye Firefly, stále sú novšie a novšie verzie a tá kvalita vyzerá byť lepšia ako elephone, ale ešte také nemám skúsenosť :-)

0 Citovat

jo na to som pozeral .. tato 6ka ma aj gyro stabilizaciu

https://www.gearbest.com/action-...39152.html

lenze stale to je vsetko to iste... stary sony cip, rovnaky cipset, ziadne poctive slowmotion. len iny case ako ten Elecam.

Osobne by mi stacili 2k 30fps/FHD 60 fps, normalna appka (vsetky tieto cinske su zial naprd) a aby to aj trochu slusne fotilo..lebo video lahko skryje nedostatky

0 Citovat

Najnovšia je 8S https://www.gearbest.com/action-...31755.html myslím, nejaký pokrok by tam mohol byť

0 Citovat

jo, podbne to vyzera ako to ten moj Elecam https://www.gearbest.com/action-...14991.html

IMX117 senzor, ale iny chipset, ktory by mal uz realne podporovat 4k.

Ten Sony senzor by mal byt rovnaky ako v Gopro3, ale elecam ma novatek chipset ktory realne zvladne len 2k, ale tento firefly ma novy ambarella A12, ktory papierovo vyzera fajn

0 Citovat

nějaký takový fejk fejku mám objednán z ebay už asi dva měsíce... číňan napsal tak dlouhý dodání že ještě ani o refund nemůžu požádat.

Bral sem to spíš ze zvědavosti co to bude a že v nejhorčím to zůstane na timelapse pro 3D tisky...

Na malýho drona čekám na SQ8 která za 10$ a minimální hmotnost vypadá z ebay použitelně (a lépe než SQ9)...

0 Citovat

@tonic neni mi momentalne velmi dosmiechu, ale van gogh vycaril usmev na tvari :) Uz je na bazosi ? :D

0 Citovat

jasne ze je .. za 25 :D aby bol priestor na manevrovanie :D

0 Citovat

Taky jsem si to objednal.

Je to ksunt teda? Mam ho strelit nekde na aukru nerozbalenej radsi?

0 Citovat

Veď si pozri video :) tiež som myslel, že aspoň na timelapse... Kdeže

0