- Fórum
- Co se nevešlo
- TURECKO - mobilni data / rok 2017
TURECKO - mobilni data / rok 2017
Ahoj, nekdo nejaky tip na kvalitni mobilni data v Turecku? Nevite jaky tam je aktulne cenovy stav, moznosti prepaid sim a pripadne co byste doporucili?
Co se roamingu tyce tak je to ZONA 2 mimo EU (u Tmobile zjistovano) takze nas evropskej roaming je tam k nicemu :( fnuk
Diky moc! :)
Kup si prepaid tourist SIM od Turkcell, za 90-95 TRY dostaneš kromě volání 3GB dat. Jde i levněji koupit samotná SIM a pak koupit data (pokud ti stačí dat méně), ale úspora je minimální. Ceny jako skoro všude ve světě oproti našemu oligopolu mnohem levnější.
hm, zaujimave, az doteraz som bol v tom, ze turecku SIM vybavit je tortura
tak casy sa menia... mozno pomoze tento prehlad aj s cenami, asi by sa to nemuselo moc lisit
Taky jsem zil a nekde cetl ze prepaid je problem... ale asi se mylim. spis nemuzu najit jak ten prehled co posilas je stary?
asi to stare moc nebude, podobne ceny z januara:
Diky :)
zkusenosti s podobnymi all day wifi nemate?
https://alldaywifi.com/features
vetsinou tam je nejaky FUP atd... ale nekde to aspon napisi naprimo (kdyz se trochu hleda) jinde moc ne..
Tak jsem dotoho sel a testnul to. Musim rict, ze me to suprove prekvapilo.
Perfektni domluva po FB Messengeru (vyhovuje mi), uz druhy den se snazili kuryrem dorucit modem na hotel v Izmiru, jeste nez sem je informoval, ze tam neco takoveho prijde.
Nakonec za 52usd na tyden neomezene LTE data... prosefrovali jsme ve skupine asi 85GB.... nakonec sem to jeste o 2 dny prodlouzil za dalsich 12usd a nechal modem k vyzvednuti kuryrem na hotelu pri checkoutu. O vic jsem se nestaral. Takze pokud nekdo budete resit do Turecka internet na praci. Doporucuji zmineny Alldaywifi me to prekvapilo prijemne :)
T.
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!