Dobrý deň, chcem sa spýtať, že keď mám letenku kúpenú do Azerbajdžanu a potom mám odlet z Gruzínska či mi nebudú robiť problemy so vstupom po prilete do Baku. Podobne mám kupenú aj do Kambodže s odletom do Európy z Malajzie. Ďakujem za odpoveď. .

Jednosmerná letenka - vstup do krajiny

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

3 reakce

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že keď mám letenku kúpenú do Azerbajdžanu a potom mám odlet z Gruzínska či mi nebudú robiť problemy so vstupom po prilete do Baku. Podobne mám kupenú aj do Kambodže s odletom do Európy z Malajzie. Ďakujem za odpoveď.

0

Problémy určitě nebudou, v Ázerbájdžánu se nikdo na nic neptá, jsou citliví akorát na cokoliv, co se týká Arménie. Kolega s arménským razítkem v pase to odnesl několika minutovým výslechem, při kterém musel přísahat asi na Hejdara Alijeva, že nebyl v Náhorním Karabachu.

Kambodža bude taky bez problémů, neboť podobné cesty přes několik zemí JV Asie podniká snad každý druhý turista.

0 Citovat

Odlet z jine zeme nevadi, ale pokud je az za dlouho, dele nez je vizum ci bezvizovy styk do 1. zeme, delaji nekdy aerolinky problemy uz pri check-in. Nevim jak u Kambodzi, ale osobne jsem to mel pri letu do Brazilie z Frankfurtu.

0 Citovat

Ked sme lietali jednosmerkami po Azii vzdy sa nas na checkine pytali ako dlho tam budeme a ci mame letenku prec z krajiny. My sme vacsinou mali letenku s inou spolocnostou takze nikdy nebol problem. Niekedy zasa stacilo povedat ze budeme odchadzat lodou/autobusom. Tak sa treba pripravit ze mozu chciet vediet dlzku cesty atd... Problem to ale nikdy nebol...

0
3 reakce