Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
Chlapci, delat si legraci z prostoduchych lidi na jinych forech je velmi levne. I zde mate hromady materialu k tepani.
Mám trochu obavy, abych nefiguroval v podobné rubrice na FB když jsem si optimistický koupil na květen Mexiko s přestupem v Londýně v domnění, že tou dobou bude už svět zase v pořádku.
Kolik toho proletíš se teprve uvidí. Osobně se obávám že moc ne. Já jsem měl nutkání koupit ten přímý let do Karibiku z Londýna na konec listopadu s BA za 11 tis. Bohužel tam mám začátkem měsíce Kenu. Jinak bych do toho šel. Každopádně "akcí" bude hádám ještě začátkem roku spoustu, takže není třeba zmatkovat.
V listopadu mám už Kapské Město a mám ještě silné nutkání koupit na duben Rio - je to fakt levné a už dlouho tam chci...ale duben?
Brazílii mám velmi rád. Bohužel, pokud je to pravda, tak asi zavede tuto nevítanou novinku (PCR test od 30.12.) 😒: https://agenciabrasil.ebc.com.br...da-no-pais
Teď je to alchymie koupíš začátkem roku a nepůjde to kvůli Covidu, nebo koupíš koncem roku a aerolinka stihne zkrachovat...asi se poradím s astrologem
Hele mozna se pripojim k dementnim dotazum, ale fakt to nevim:)kdyz me pred odletem z Kanaru bude pri PCR testu potvrzen Koronavirus co mam delat? Ta laborator kontaktuje tamni hygienu? Musim zustat nekde na hotelu ktery si musim platit? Behem te karanteny musim si platit nasledne testy ze sveho?:)
sorry ale opravdu to nevim, snazil jsem se googlovat co delat kdyz jsi v zahranici v karantene ale neuspesne:(
Googli v angličtině přímo konkrétní zemi. Ještě v lednu platilo, že Kanáry za účelem podpory turismu výdaje na karanténu a léčbu turistům platí.