Cestujeme dementne aneb dotazy z FB

Založil před 8 lety tonic ve fóru Co se nevešlo

Můj hlas patří Majce (ta je fakt z Gurunu);-)

0 Citovat

Keď do Myanmaru, tak štýlovo.

hmm.png

0 Citovat

guessWho napsal(a):

Keď do Myanmaru, tak štýlovo.

Stačí se v Kosovu nechat rozebrat na orgány a prodat do Myanmaru. :)

0 Citovat

to aby si nezabudol kartu poistenca :D

0 Citovat

Najlepšie si to namieriť priamo z Kosova do Srbska a popri vysvetľovaní nelegálneho prekročenia hraníc sa možno dostane aj do toho Myanmaru :))

0 Citovat

Kombinace Češky a Pákistán posouvají cestování dementně do stratosférických výšin.

„Přibalili mi něco do kufru, takové tři složky, a řekli mi, že to jsou dárky. Prošla jsem normálně kontrolami, až pak tady na odbavení jsem najednou měla problém. Vzali mé zavazadlo stranou a musela jsem ho otevřít. Bylo na něm něco jako lepidlo, říkala jsem si, že ho musel někdo mezitím otevřít, a začala jsem tušit, že mi tam někdo asi něco dal,“

Taky se mi to stává každou chvíli... zavazadlo najednou o 10 kilo těžší... vám ne?http://www.blesk.cz/clanek/zprav...darky.html

0 Citovat

a take pekne dievca ... to by sa jej s Michalom a jeho nadrozmernym kufrikom v spolupraci s vazenim na letiskach v JV Azii nestalo

0 Citovat

A hlavně by neřešil obsah, ale velikost sáčku :D

0 Citovat

Padrino by aj pytlik vytiahol :)

0 Citovat

:-) Jako holka vypadá i podle jejího FB, že byla taková rádoby lepší štětule a asi i práce všeho druhu. Ona si svůj způsob života dobrovolně vybrala, nicméně je mně moc líto těch rodičů:-(

0 Citovat

aha, pozeram teraz dalsie clanky, ze mala asi zaujimave brigady... no presne, co je horsie pre rodicov, ze je vo vazeni v Pakistane, alebo vsetci uz vedia ze to bolo asi dievca pre vsetko

0 Citovat

Jako, holka byla v klidu, segra ji zna osobne a ja par krat prohodil rec jen, naposledy ji videl, kdyz ji bylo 17... co pak delala nevim, ale rika se, ze mela co docineni i s "public agent" ( jsem zvedav, kdo to pujde hledat )... no, kombinace bloncky a Pakistanu mluvi uz samo o sobe.

Ja jen cekam, kdy budu cist o dalsi zname, ktera ten Tunisky/Marocky turizmus posouva jeste vyse... :(

0 Citovat

To je travelhacking level master.

Najdte si pakinstanske pratele a vozte, bez obav, jejich darky pres hranice. Za ziskane penize pak muzete cestovat dalsich 6 mesicu do dalsiho prevozu darecku.

0 Citovat

To tak vypadá ,že než prošla kontrolou tak už asi vyzkoušela obsah toho sáčku ...

0 Citovat

Když se dívám na ty její fotky, tak se ani nedívím, že to zkusila nejdřív s tím, že nevěděla, že jí tam někdo něco dal, bohužel v Pakistánu asi neznají vtipy o dementních blondýnách (mám pocit, že tahle by mohla stát modelem :)), v Evropě by to možná i ukecala :)))))

0 Citovat

Korcula napsal(a):

To tak vypadá ,že než prošla kontrolou tak už asi vyzkoušela obsah toho sáčku ...

Přesně... Anebo je to jen blondýna v pravém slova smyslu.

0 Citovat

síce nie FB , ale pobavilo (myslím to s dcerou)

milka.jpg

0 Citovat

Jsem z toho volako zmetený..

0 Citovat

Korcula napsal(a):

Jsem z toho volako zmetený..

To je přece jasné, má letenky od AA-Anonymních Alkoholiků...;-)

0 Citovat

Pisatelka neznalá IATA kódů má pravděpodobně na mysli Aegean Airlines. I když má dvě nezávislé letenky, mezi kterými je přestup do 24 hodin, tak jí samozřejmě kufr odbaví až na Karpathos, to nebývá problém.

0 Citovat

Citace z fb :D

"Ahoj všem. Dostala jsem se do následující situace. Při přesunu Praha-Mnichov (FlixBus) mel autobus neohlasene zpozdeni. Bohužel touto vzniklou situaci nam uletělo letadlo v Michově (kde nas 30minut před odletem odmítli odbavit)

Mame zakoupeny zájezd do Egypta. Cestovka nám oznámila, ze nám vrátí pouze 5% z celkové zaplacené částky

0 Citovat

To je škandál!

0 Citovat

Roiman4 napsal(a):

Citace z fb :D

"Ahoj všem. Dostala jsem se do následující situace. Při přesunu Praha-Mnichov (FlixBus) mel autobus neohlasene zpozdeni. Bohužel touto vzniklou situaci nam uletělo letadlo v Michově (kde nas 30minut před odletem odmítli odbavit)

Mame zakoupeny zájezd do Egypta. Cestovka nám oznámila, ze nám vrátí pouze 5% z celkové zaplacené částky

A to jste si nechavali na prestup mezi busem a odletem tak malo casu? Za takovou naivitu si muzete sami a muzete byt vdecni za tech 5% z ceny zajezdu. Neni to absolutne nici chyba, ale jen a jen Vase. Bohuzel, takovy je zivot a zivot jde dal. hezky den

0 Citovat

Tak ještě jednou - viz původní příspěvek - "citace z FB" - takže tady není komu odpovídat, pisatelka to tady určitě nečte :)

Doporučuju ještě kouknou na název tématu.

0 Citovat

Nikde jsem se nedočetl, jakou měli časovou rezervu. Co když trčeli někde na dálnici 4 hodiny, pořád byste to považovali za nezodpovědný přístup?

0