Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
K přístupu Lotyšska samozřejmě palec nahoru. Jenom se trochu obávám (píše se, že už jsou v Schengenu), že to vyřešili tak, že jim prostě byly koupeny sekretariátem KSČM za nemalou sumičku letenky z Moskvy do Prahy např. přes Bělehrad nebo Istanbul. Sami si to rozhodně neplatili.... a vzhledem k nastavení způsobu financování politických stran státem (mj. každoročním příspěvkem na činnost) jsme všichni přispěli. Jelikož komouši samozřejmě v získali ve volbách více než 1,5 %.. :-(
Ne, Estonci se jich nebáli (škoda) a přes hranici je pustili. Skoro jsem rád, že jsem se vrátil už včera, páč bych je tam potkat nechtěl. Jedině, že by je v Kundě zalili betonem a vystavili v místním muzeu. 🤣
"Rekonstrukce" mostu ještě bohužel přes Narvu nebyla dokončena, tak to možná ta naše delegácia stihla 🤮🤮🤮
No za to že je pustili u mě Estonsko kleslo... Měli je poslat minimálně přes Čínu. A proč ubec chtěli zpátky když se konečně dostali do svobodného světa nechápu :D
Jeden z nich : "Alespoň na chvíli se nadechnout svobody mimo teror Fialova fašistického protektorátu."
Souhlasím, že ten výrok byl pronesen na špatném území, ale jinak s ním naprosto souhlasím.
Výjimečně souhlas se záplavou. Svobody je tu sice furt víc jak v Rusku, ale díky tý mafii z nás brzo budou žebráci.
'Fasisticky protektorat'??? Jako ze jsme cast uzemi ztratili? Ze se posilaji urcite skupiny obyvatel do lagru?
Hele, nechci vám do toho úplně kecat, ale nemělo by být toto fórum apolitické? Bylo by to fakt lepší.
Radši to probírat v tomhle tématu než někde u letišť atd, kde se hledají podstatný informace.
Dám to sem, možná jste to někdo viděl. Někdo mi nasdílel na FB "skvělý hack" cestovatelky Kačky, která se musela uchýlit k "malé lži", když se nemohla kvůli overbookingu dostat do letadla. Ta moudrá žena řekla, že doprovází pasažéra, který je v posledním stádiu rakoviny, pán se prý tvářil jakože ano, to jsem já a ona takto zvítězila nad personálem a byla vpuštěna na palubu letadla... Tak jsem se neudržela a napsala jí, že je krááááva! Cestovatelské dno kleslo ještě níž... Jak tohle může někdo sledovat opravdu nechápu.
Tak to, ze ona nema zadne moralni zabrany a jeste se ruznymi podvody verejne chlubi coby 'vychytavkami', je znamo uz dlouho. Tohle je ale fakt chucpe🤮 Jak se rika, karma je zdarma.
hankaa napsal(a):..."skvělý hack" cestovatelky Kačky, která se musela uchýlit k "malé lži", když se nemohla kvůli overbookingu dostat do letadla. Ta moudrá žena řekla, že doprovází pasažéra, který je v posledním stádiu rakoviny, ...
Videl som včera to jej video o rakovine (niekto ho dal sem do témy cestujdementne, ale potom ho zrejme po chvíli zmazal).
Ako by som to slušne povedal... to už ani nepatrí do vlákna cestujeme dementne, to je proste ešte vyšší level.. čistý hnus.
A to som Kačku celkom rád čítal a svojho času, keď tu začal ten hejt proti nej som bol skôr na jej strane...
Asi byl ten let pro ni velmi dulezity, kdyz se dokaze uchylit i k takovemu zvracenemu jednani.
Pokud by nebyl, mohla zustat u pravdy a navic dostat i tucnejsi voucher nebo par set eur od aerolinky za nenastoupeni letu kvuli overbookingu.
Za mě to je hnus největšího zrna. Co je za mě nejhorší, že to začnou pak zkoušet i další, hlavně ti co jí gratuluji jak je šikovná, chytrá atd. Ne je jenom, za mě, blbá a vychcaná.
Dle všeho ten let nebyl tak důležitý. Její spolucestující v "posledním stádiu rakoviny" boarding pass měl, ona ne. Stačilo se domluvit, že potřebují letět spolu a on se vzdá místo v tom letu...
Na druhou stranu, měli jsme tady případy, kdy si dotyčný nechal vyplatit kompenzaci za zpožděný let, kterým vůbec neletěl a co tady měl sympatizantů. Bohužel jsou lidé, kteří žádnou morálku nemají.
Chytrá nebyla nikdy a zajímavá taky ne. Tímto akorát ukázala boomerům z FB světa, že je ještě větší kráva než jsme si naivně mysleli. Zbytek už byl popsaný, Azul a Hankaa.
Tohle je zrno největšího kalibru. Chápu, že to někdo zoufalý z overbookingu použije, protože fakt chce letět, ale fakt nerozumím tomu, že se s tím chlubí ve videu na facebooku. Není to malá lež, ale fakt velká a hnusná lež. A ono to může mít i právní následky. To se nedá srovnávat s ponecháním kompenzace za let, s kterým neletěl, ale formálně na něj měl nárok.
Uprimne, vsetci sme tu banda vychcankov a koumakov, co radi vybabru so sytemom, no dufam, ze nikdy nebudem tak dementny, aby som taketo nieco daval verejne von.
A este viac som smutnych z tych komentarov, typu
Pašáci , jste koumáci a hurá na palubu🍀😉