Cestujeme dementne aneb dotazy z FB
Tak ona K. má tu řiť na druhou stranu celkem použitelnou, to zase ne že ne... takže jestli tam někdo z vás byl, nezbývá než pogratulovat...
Cali je poznat, že jste s niemandosem kamarádi a dá se to i dobře pochopit - asi stejná krevní skupina ředěná alkoholem. Že nejsi jeden z jejích zhrzených nápadníků, za to máš ale malé bezvýznamné plus. 🤣
Nikde jsem nebyl zaražený, nikdy jsem Katce nepochleboval, naopak jsem jí vždycky říkal upřímně své názory, i když pro ni nebyly vždy lichotivé. Co si z nich vzala, to už nemůžu dost dobře ovlivnit. Akorát jsem jí je neříkal hnusnými způsoby, jako většina falešných mravokárců tady, včetně tebe. 😉
Mimochodem, nepopírám tu žádná fakta, ale pozastavuji se jednak nad ohromným pokrytectvím, kterého je tu, pravda, dlouhodobě, zvýšené množství, jednak nad divokými spekulacemi, které už se začínají vymykat obvyklé míře, což tu logicky začíná některé potrefené husy štvát. 😉
petrcb napsal(a):Spolucestující snižuje náklady.I to je pro někoho cestovatelský business plán.
To není vždycky pravda, třeba v Japonsku jsem to nepociťoval, ale zase já si nikdy nepůjčuji auto. Můžu se poptat. 🙂
KO se musí za břicho popadat, když od odsouzení toho hnusu co předvedla se diskuse postupně stočila k výčitkám a rozborům kdo tu komu kdy (ne)lezl do análniho otvoru, kdo komu co kdy (ne)napsal atd. atd...
No nevím, jestli postupně, ale že se tu kromě lidí, kteří to "jenom" považují za něco přes čáru, vyrojí i spousta individuí, kteří ucítili krev a s morálkou mají málo společného, bylo na tomto toxickém fóru nevyhnutelné. 😆
Jinak si nemyslím, že to tu Katka čte, ale můžu se mýlit.
floodland napsal(a):Ono ne vždy je snižování nákladů ku prospěchu. Většinou to spíš přinese další problémy.
Když je spolucestující dement, tak zcela určitě :-)
J0x napsal(a):Mimochodem, nepopírám tu žádná fakta, ale pozastavuji se jednak nad ohromným pokrytectvím, kterého je tu, pravda, dlouhodobě, zvýšené množství, jednak nad divokými spekulacemi, které už se začínají vymykat obvyklé míře, což tu logicky začíná některé potrefené husy štvát. 😉
Upozornění na chování na úrovni dobytka není pokrytectví. A ještě je tak blbá, že se napráskala sama celému světu, to už fakt ani selský rozum nebere.
otázkou je, nakolik je blbá a nakolik vyčůraná. Vždyť se podívejte, kolik politiků má jako byznys model cílit na spodinu a jaký mají úspěch. Tohle je IMHO podobnej byznys model. Její cílovka nejsou inteligentní a schopní lidé, ale líní hlupáci, a ti její počínání vesměs kvitují.
Ale abych to tu trošku odlehčil, tak přidám včerejší fotku. Byli jsme zkusit, jestli už je dráha připravená pro opětovné otevření. Rychlost pro vzlet jsme ale nedosáhli. Tudiž to byl dementní nápad.
J0x napsal(a):No nevím, jestli postupně, ale že se tu kromě lidí, kteří to "jenom" považují za něco přes čáru, vyrojí i spousta individuí, kteří ucítili krev a s morálkou mají málo společného, bylo na tomto toxickém fóru nevyhnutelné. 😆
Jinak si nemyslím, že to tu Katka čte, ale můžu se mýlit.
Mně připadá, že tu to h...o ale nejvíce rozmazáváš ty. Bylo by takovým pikantním vyvrcholením této diskuze, pokud by sem teď dotyčná napsala, že tu fintu jsi jí vlastně poradil ty.
petrcb napsal(a):Spolucestující snižuje náklady.I to je pro někoho cestovatelský business plán.
Denisa Klainova by vedela rozpravat ... :D
divan napsal(a):KO se musí za břicho popadat, když od odsouzení toho hnusu co předvedla se diskuse postupně stočila k výčitkám a rozborům kdo tu komu kdy (ne)lezl do análniho otvoru, kdo komu co kdy (ne)napsal atd. atd...
Asi nejen K., hádám, že víc lidí zajímá, jestli tam Jaromír byl, než čtení x stránek mravokárné inkvizice armchair majáků, předánějících se, jak je opovrženíhodná...
Mě nějaký Jaromír nezajímá vůbec (maximálně jsem se podivil, s kým to slečna Kateřina cestuje).
S cyklistou po Seychelách i jiných končinách.
Ale nějak zpětně nedokážu najít jeho poutavé cestopisy. Že by zmizely (byly smazány)?!
Bradley napsal(a):
Mně připadá, že tu to h...o ale nejvíce rozmazáváš ty. Bylo by takovým pikantním vyvrcholením této diskuze, pokud by sem teď dotyčná napsala, že tu fintu jsi jí vlastně poradil ty.
Vzhledem k tomu, jak kope kolem sebe, tak by mě to vůbec nepřekvapilo. On tu byl vždy její hlavní řiťolezec.