Ahoj,nabízím několik voucherů na 30 % slevu na Flixbus. Vouchery jsou platné do 15. 12. 2017. Jízdenky mohou být zakoupené na jakékoliv datum. Platí i na mezinárodní jízdenky. Sleva je na celý košík, je tedy možné jeden voucher uplatnit i na více jízdenek na různých trasách a různé cestující, viz printscreen. Prodám 1 ks za 50 Kč.V případě zájmu, pište na mail: tereza.korychova@seznam.cz .

FLIXBUS - vouchery na 30 % slevu

Založila ve fóru Slevové kupóny a vouchery

Dakujem :) 

0 Citovat

Unicredit SK umoznuje vo svojej banking appke vygenerovat neobmedzene mnozstvo 10% kodov na vsetky trasy (aktualne platne do konca Oktobra).

0 Citovat

Ahoj, nema niekto voucher na Flixbus? Kludne aj do PM. Dakujem

0 Citovat

@Jari - poslal som ti

0 Citovat

Také by se mi hodil.

0 Citovat

@SEE - máš ho v SZ

1 Citovat

Díky

0 Citovat

Kódy na 10% by měly stále jít generovat v Georgi.

0 Citovat

Nema někdo flixbus větší než 10%? PM. Dekuji předem 

0 Citovat

Ahoj, nemá niekto kód na Flixbus? 

0 Citovat

JAC87G8CUPJ

0 Citovat

Nejaký co platí aj na začiatku januára? 🙈 ale aj tak vďaka 

0 Citovat

od 6.1

JAE22843PXL

0 Citovat

Ďakujem, ale potrebujem to na 3.1.2026. No asi to je hlavná sezóna, takže vtedy nič platne nebude. Ďakujem aj tak za ochotu 

0 Citovat

Ahoj, všem kdo jede do Nemecka: XAD838RLUXR
Flixbus 20% do 30.11.2025, jen pro cesty po Německu. Kdo potřebuje web pro další generování, napište mi do SZ.

0 Citovat

Nemáte, prosím, někdo kupon na slevu? Na poslední chvílu jsem se rozhodla, že bych jela busem a všechny kupóny mám už neaktivní.  Kdyžtak, jestli můžu do zprávy. Srdečně děkuju. 

0 Citovat

JAD78L7KRRT

10%

0 Citovat

Kdo má Českou spořitelnu, tak v Georgi je také sleva 10 % (v sekci Moneyback)

0 Citovat

10% sleva na FlixBus: všechny autobusové linky jedoucí přes ČR. Můžete využít do 19. 12. 
JAT47GCVH 
JAT47DEM9 
JAT47HLMD

0 Citovat

15 % do 22.12.

CRAC92BELHA2
0