Ahoj, za pár dnů letíme do Vietnamu pres Katar a chceme si vzít sebou i nějaký alkohol. Nevíte jak je to s alkoholem, když se jedna pouze o přestupní letiště a ten alkohol budeme mít v odbaveném zavazadle?Podle miniserstva zahraničních věcí je zakázáno dovážet do země drogy(tj. i alkohol)) Viz. odkaz: http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklo.../duty.htmlMyslím si že letiště ani neopustíme, takže by to nemusel být problém, ale nemám s tím zkušenosti a tak se radši ptám, než pak řešit nějaké problémy na letišti. .

Katar - Alkohol

Založil ve fóru Víza, odletové taxy, upozornění

1 reakce

Ahoj, za pár dnů letíme do Vietnamu pres Katar a chceme si vzít sebou i nějaký alkohol. Nevíte jak je to s alkoholem, když se jedna pouze o přestupní letiště a ten alkohol budeme mít v odbaveném zavazadle?

Podle miniserstva zahraničních věcí je zakázáno dovážet do země drogy(tj. i alkohol)) Viz. odkaz: http://www.mzv.cz/jnp/cz/encyklo.../duty.html

Myslím si že letiště ani neopustíme, takže by to nemusel být problém, ale nemám s tím zkušenosti a tak se radši ptám, než pak řešit nějaké problémy na letišti.

0

Pokud to bude v odbaveném zavazadle, které neopustí letiště, tak s tím žádný problém nebude.

0
1 reakce