Ahoj, jedna nemilá zkušenost mojí kamarádky mě inspirovala k dotazu - co vlastně kryje cestovní pojištění. Resp. kryje i ubytování pro rekonvalescenci? Jde mi o situaci, kdy musíte např. v USA podstoupit operaci a lékař Vám potvrdí, že další 2 měsíce nemůžete lítat. To je poněkud prekérní situace, pokud sedíte např. na západním pobřeží, protože odtamtud, pokud vím, nejedou ani pravidelné lodní linky. Je možnost, aby na tuhle situaci pojišťovna nějak přispěla na ubytvání? Nebo jak to funguje? Samozřejmě doba může být i kratší.. třeba 3 týdny než lékař povolí cestu letadlem. .

Cestovní pojištění - ubytování po operaci

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

1 reakce

Ahoj, jedna nemilá zkušenost mojí kamarádky mě inspirovala k dotazu - co vlastně kryje cestovní pojištění. Resp. kryje i ubytování pro rekonvalescenci? Jde mi o situaci, kdy musíte např. v USA podstoupit operaci a lékař Vám potvrdí, že další 2 měsíce nemůžete lítat. To je poněkud prekérní situace, pokud sedíte např. na západním pobřeží, protože odtamtud, pokud vím, nejedou ani pravidelné lodní linky. Je možnost, aby na tuhle situaci pojišťovna nějak přispěla na ubytvání? Nebo jak to funguje? Samozřejmě doba může být i kratší.. třeba 3 týdny než lékař povolí cestu letadlem.

0

Třeba tady z hodně propagované AXA... Podobně to bude i u dalších.

j) ubytování a strava v podobě polopenze v zahraničí na dobu nezbytně nutnou

v případě, že z medicínského hlediska není již nutná hospitalizace pojištěného,

ale zároveň není možné, aby pojištěný pokračoval ve své původně

plánované cestě či byl schopen repatriace; pojistitel si vyhrazuje právo předem

rozhodnout o nutnosti úhrady těchto nákladů nejen na základě podkladů

od ošetřujícího lékaře; o vhodném ubytovacím zařízení je oprávněn

rozhodnout pouze pojistitel;

Zásadní je to, že pojistitel si vyhrazuje právo předem... nejen na základě podkladů od ošetřujícího lékaře...O vhodném zařízení je oprávněn rozhodnout pojistitel. Tím je řečeno vše... Na nějakou hezkou a příjemnou rekonvalescenci zapomeňte:-)

0
1 reakce