Byl nekdo na nejakem predstaveni? Hlavne mi jde o dress code, jasne muzu si to vygooglovat - ale jde mi o prime zkusenosti.https://www.wmagazine.com/story/...ilanese-athttp://www.teatroallascala.org/e...rules.html"The public is kindly requested to dress in keeping with the decorum of the Theatre, out of respect for the Theatre and for other viewers. People wearing shorts or sleeveless T-shirts will not be allowed inside the auditorium; in this case, tickets will not be reimbursed. "Diky. .

Milan - La Scala

Založil ve fóru Co se nevešlo

2 reakce

Byl nekdo na nejakem predstaveni? Hlavne mi jde o dress code, jasne muzu si to vygooglovat - ale jde mi o prime zkusenosti.

https://www.wmagazine.com/story/...ilanese-at

http://www.teatroallascala.org/e...rules.html

"The public is kindly requested to dress in keeping with the decorum of the Theatre, out of respect for the Theatre and for other viewers. People wearing shorts or sleeveless T-shirts will not be allowed inside the auditorium; in this case, tickets will not be reimbursed. "

Diky.

0

V La Scala jsem sice nebyl, ale myslím že nějaký smart-casual by mělo být v pohodě. Jak máš v té citace - ne tričko, kraťase, takže pokud si vezmeš košili se sakem a k tomu buď oblekový nebo plátěný kalhoty a polobotky tak v pohodě... Kravata taky není nezbytně nutná. Teoreticky kdybys měl k tomu rifle (i když to z duše nesnáším a přijde mi to barbarský) tak by tě tam pustili.

0 Citovat

Jak to vypadalo v  La Scale? A  na čem jsi byl?


0
2 reakce