ahoj buduci tyzden odlietame do OVDY odkial chceme tyzden stravit v Jordansku, cestovanim autom a spoznavanim krajiny. Neporadi niekto aku navigaciu zvolit aby bolo Jordasnko dobre pokryte? Ci navigaciu v mobile 1/ci sa da pouzit Google maps ofline mapa Jordanska, Navigon, pripadne Here alebo vlozit mapu Jordanska do Garminu navigacie ? Dakujem za kazdy, dobry typ s konkretnymi skusenostami. J .

vhodne mapy Jordanska na cestu

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

4 reakce

ahoj buduci tyzden odlietame do OVDY odkial chceme tyzden stravit v Jordansku, cestovanim autom a spoznavanim krajiny. Neporadi niekto aku navigaciu zvolit aby bolo Jordasnko dobre pokryte? Ci navigaciu v mobile 1/ci sa da pouzit Google maps ofline mapa Jordanska, Navigon, pripadne Here alebo vlozit mapu Jordanska do Garminu navigacie ? Dakujem za kazdy, dobry typ s konkretnymi skusenostami. J

0

Koupit místní datovou SIM a používat Google Maps na smartphonu, signál je všude ;-)

0 Citovat

hlavne vsetko sa da dopredu vyskusat este z domu a vsetko zadarmo:)) mapy.cz, maps.me, here maps, offline google...

0 Citovat

Mám rád retro, miluju papírový knížky, ale papírový mapy jsou v této době už fakt mimo, pokud se nebavíme o horách nebo místech bez signálu. Už vidím, jak studuješ uprostřed Ammanu na ulici mezi tisíci lidmi papírovou mapu a hledáš tam něco v těch úzkých uličkách starýho města, který navíc nejsou často vůbec ani označný. Sorry jako :)

0 Citovat

uz som si stiahol ofline Google maps a Here, tak uvidime, potom napisem -:)

0
4 reakce