Akční nabídka na cestovní pojištění do zahraničí za 149 Kč na 15 dní. Možnost aktivace až do konce roku. Limity pojistného plnění: Léčebné výlohy 1,5 mil. korun Ošetření zubů 8 tis. korun Úrazové pojištění 100 tis. korun Odpovědnost za škodu – majetek 0,5 mil. korun Odpovědnost za škodu – zdraví 0,75 mil. korun http://goo.gl/Oossr .

Cestovní pojištění

Založil ve fóru Co se nevešlo

Super, to dává smysl, díky :)

Za celou svou "kariéru" jsem měla štětí a neměla potřebu nic uplatňovat, takzvaná pojistková panna. 

Ale tady už bych chtěla být asi více připravená než překvapená, a hledání skulinek ve všech VOP je pro můj mozek dost vyčerpávající mor, co mě aktuálně zdržuje od nákupu dalších letenek :D

0 Citovat

tady udělali srovnání pojištění ke kartám.

https://www.seznamzpravy.cz/clan...ani-290159

0 Citovat

ach jo :( slovo "tabulka" autorce clanku pravdepodobne jeste nikdo nevysvetlil

1 Citovat

Prima článek. Každého, kdo měl sílu to dočíst až do konce, bych se zeptal, která banka vyšla nejlépe.

0 Citovat

Nevím, zda to tak u pojištění u Revolutu bylo vždy (myslím,  že když jsem si to studoval, tak to tam nebývalo), ale docela mě tam překvapilo, že aby pojištovna plnila, je potřeba ubytování a hlavní cestu platit z Revolut účtu.

Já mám sice ještě jiné pojištění, tak to úplně neřeším, ale kolikrát jsem si říkal,  že pojištění spoluúčasti na půjčené auto do 2000€ je fajn a tohle by mohlo někoho nemile překvapit. 

Tak pokud máte pojištění od Revolut, tak pozor na to.

screenshot-20251029-201140-revolut.jpg

4 Citovat

Asi před měsícem byl článek o pojištění u prémiových karet na jiném webu a struktura byla trochu lepší, byť ani tam nebyla srovnávací tabulka. Nicméně pro mé potřeby mi vyšlo nejlíp to od KB. Asi je to o tom, kolik máš dětí, jak jsou staré a jezdí s tebou nebo už samy atd.

https://www.penize.cz/osobni-uct...ani-limity

0 Citovat

Pojištění storna letenek ( jen těch dražších mimo EU ) si zřizuju sólo hned po nákupu u klasické pojišťovny ( podle ceny, ale tak nějak střídám dvě ) K debetní kartě si platím měsíčně 69,- ( bývalo to 39,- ) s limitem léčebných výloh 5mil , což na EU tak nějak stačí a platí to pro mě i dceru i když necestuje se mnou ( do věku 21let ) , takže mi to vyhovuje, že nemusím nic řešit a hlídat co dva tři měsíce. 

Mimo Evropu si pak sjednávám další pojištění s limitem min 10mil, ale už nechci v balíčku odpovědnost za škodu, úraz, zavazadla, ptže to mi pokrývá pojistka u banky .. takže kdyby k něčemu ( ťuk ťuk ) došlo , řešila bych každou událost jinde .. což je sice asi na palici, ale pořád mi to vychází finančně nejlíp.

Máte to někdo taky tak ? 

0 Citovat

má někdo nějaký tip na normální cestovní pojištění, kde hlavní bude pojištění storna letenek, nepropuštění přes hranice, zpoždění a podobné reálné problémy? všechny známé pojišťovny nabízejí hromadu krytí za léčbu zubů, hospitalizaci a jiné nesmysly, ale opravdové situace, které se dějí nejčastěji – třeba zrušení cesty kvůli různým komplikacím – mají v lepším případě limit kolem 5 tisíc, což je úplně k ničemu. díky za případné rady.

0 Citovat

tak přesně co potřebuji - pojištění předčasného návratu. 100% cestovních pojistek co jsem zatím prohledal dávají na tohle mizerné částky.

0