Dobrý den, rád bych vás tímto poprosil o vyplnění dotazníku k mé DP týkajícího se turismu a cestovního ruchu. Obsahuje 23 otázek a zabere vám maximálně 5-10 minut. Moc vám děkuji.https://64402.vyplnto.cz/ .

Dotazník k diplomové práci

Založil(a) ve fóru Co se nevešlo

10 reakcí

Dobrý den, rád bych vás tímto poprosil o vyplnění dotazníku k mé DP týkajícího se turismu a cestovního ruchu. Obsahuje 23 otázek a zabere vám maximálně 5-10 minut. Moc vám děkuji.

https://64402.vyplnto.cz/

0

Bývá slušnost mít u dotazu na výši příjmu i možnost "nechci uvést ".

Dál jsem se bohužel nedostal.

0 Citovat

Dotazník je zkreslující, chybí tam možnost, že s CA/CK vůbec necestuju, a trvalé bydliště není příliš relevantní, spíše přechodné by se hodilo.

0 Citovat

Dotazník jsi dal hlavně na špatné fórum. Zde skoro nikdo nejezdí s cestovkou. Někteří jsou mimo věkové rozmezí nebo jiní nechtějí udávat plat. Značná část taky jezdí do zahraničí více než 3x ročně, i kdyby to mělo být jen ráno do Bergama a večer zpátky.

0 Citovat

já měl problém ještě  s dalšími otázkami:

5. Kolik v průměru utratíte za dovolenou na osobu? - to je za měsic nebo rok?

7. Kolikrát ročně se vydáte na dovolenou, tj. jste účastníkem cestovního ruchu? - nemám co bych vybral když cestují více než 3x


Celkově mám pocit, že je to pro lidi co cestují hlavně s CK/CA - což zde není úplně cílová skupina ;)


0 Citovat

Namiesto trvalého bydliska by bolo vhodnejšie dať na výber obce s rozpätím počtu obyvateľov. A dotazník naozaj nie je na najvhodnejšom fóre.

0 Citovat

Ad 5. To bude určitě na jednu cestu s cestovkou. 

0 Citovat

no tak aj tie dalsie otazky boli take..., napr. ze ako dlho trva priemerna dovolenka - ked idem raz za rok na 3 tyzdne a niekolkokrat do roka na 2-5 dni, tak co ti tam mam dat - nejaky priemer 7 dni, co vlastne tak nejdem nikdy?

alebo strava - ja mam rad ranajky na hotely zbytok si zabezpecim sam, taka moznost tam ale nebola :)

V konecnom dosledku pozbiras nejake nezmyselne udaje a vyjde ti nejaky este-nezmyselnejsi zaver

0 Citovat

jednoducho toto nie je dotaznik pre toto forum

0 Citovat

I kdyby to bylo otázkami pro toto forum, tak je to celý blbě sestavený. Jsou špatně nastavené možnosti. Být tebou Vojto, tak to celý předělám, tohle bude mít vypovídající hodnotu jak jedna paní povídala.

0 Citovat

Vyplnil jsem, nicméně přípomínky bych k tomu měl též :)

0
10 reakcí