Jaké zkušenosti máte s Rynairem? Letím s nima poprové a nejradši bych to zrušil... Lze zrušit nějak rozumně letenku od nich, když od nákupu neuplynulo ani 24h? Jak je to s "příručníma" zavazadlama? Nikde to tam nemůžu najít. Jelikož jedu na Sardinii, tak budu mít sebou krémy apod. Nevyházejí mi to? Díky .

Ryanair - obecně

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

Asi ti to nepomůže ale můžu se zeptat na kterých trasách k tomu došlo? Kdy jak dlouho předem jsi dělal check in a jaké jsi měl pořadové číslo...

0 Citovat

tak vybrat nejaky jiny podobny duvod … ? 

0 Citovat

Stalo se mi to na trase Porto - Madeira. Poprvé jsem check-in dělal den dopředu a při vygenerování lístku mi to psalo, že sedadlo bude přiděleno u gatu. Nebylo. Následně jsem šel k tomu jejich stánku, co mají na letišti, kde mi oznámili, že na další den už je to komplet vyprodané, ale že oni pro sebe v systému ještě místa mají. Tak mi vyjeli nějaké potvrzení, druhý den jsem šel na check-in, kde mi dali lístek, ale v kolonce sedadlo bylo napsáno "0" s tím, že mi prý bude zase přiděleno u gatu. No opakovala se záležitost z předchozího dne. Když mi to pak přebookovávali podruhé, tak už mi rovnou vyjeli i lístek se sedačkou, ale to už jsem pak další den letěl do Prahy.

 

JIný podobný důvod zkouším, ale vždycky to píše např., že let zrušen nebyl a nemůžu v žádosti pokračovat atd. :-/

0 Citovat

Použi opäť ten ich slávny chat, ale napíš “speak to human” :) vždy pomohlo

0 Citovat

V komunikaci s chatem Ryanair napiš - live agent, přesměruje tě to na komunikaci se zaměstnancem. S chatbotem nic pořádného nevyřídíš.

0 Citovat

Ryanair nahrává zimní letový řád, zatím bez možnosti koupit. Z Prahy bude Mallorca konečně i přes zimu - pátek ráno + pondělí večer. Alicante z Pardubic pátek odpoledne + neděle večer.

Jinak zatím nic moc zajímavého z ČR. 

3 Citovat

Už naskakují ceny u některých linek zimního letového řádu. 

Např. ceny PRG-BRI, PRG-FCU, PRG-MAD už tam jsou, ale ne úplně u všech letů....

 

0 Citovat

Vashikaran Astrologer in Coimbatore: Free Vashikaran Astrologer in Coimbatore is best for his spells and remedies, which he used to remove troubles and prefers to take payment after work is done.

https://www.astrologerskumar.com...oimbatore/

1 Citovat

Myslel jsem si, že si udělám v 03/2024 víkendovku s manželkou PED-ALC .... ale za 6.298Kč/os. za to nedám ☹️

0 Citovat

U Ryanairu snad nekdy byly dobre ceny rok dopredu?? Myslim, ze ne.

0 Citovat

Podle mě to má přestřelený dopředu vždycky wizz, u Ryanairu si obecně nestěžuju.... jinak u těch Pardubic jsem nečekal buhvi jaky zazrak, ale 4200Kč/os. jsem si ve skrytu duše doufal....

0 Citovat

No me prave Ryan prijde takhle dopredu vzdycky natazeny, az tak 5-2mesice predem neco nahodi. U Wizzu nevim, letime s nim v unoru prvne, a to jsem kupovala takhle dopredu, ze byla libova cena🤷.

0 Citovat

Mám stejnou zkušenost jako Mandre, Wizz měl zrovna letos hodně nízký ceny na lety rok dopředu (příští vánoce, velikonoce apod.), u Ryanu jsem nic takového nezažila, snižujou až kratší dobu před odletem, když se to za ty vysoké ceny neprodává.

0 Citovat

Tak možná podle toho, co každý z nás sledujeme za linky a termíny. Já sleduji např. Drážďany-Palma de Mallorca (Ryanair) na termín 08/2023. Tam jsou teď aktuálně ceny na trojnásobku oproti cenám z 11/2022. 

EDIT: Tak trojnásobek to úplně není, ale 90€/zpáteční oproti 210€/zpáteční v mém termínu. Cena postupně jenom stoupala. Letadlo už je skoro plné (samozřejmě neznám počty lidí bez rezervace sedadel....).

0 Citovat

Jo na to taky koukam, me teda i tech 90€ prijde dost😃. Mmch za kolik mas auto (jestli teda budete mit) na srpen?

0 Citovat

Zatim jsem to neresil. Obvykle parkuju na venkovnim parkovisti letiste, na tom nejlevnejsim (nejvzdalenejsim).

0 Citovat

Aniž bych chtěl za kohokoli hovořit, tak myslím,  že Mandre měla na müsli cenu půjčení auta na Mallorce 😀

0 Citovat

Jj pujceni auta😉

0 Citovat

Jo aha. Tak to budu chtít pujcit na letišti od offUgo. Ale taky budu teprve pátrat. Nejlépe bych chtel pujcit na letisti a vrátit za 3 dny nekde na východe. Pak si zase to auto pujcit na 2 dny pred odletem na vychode země a vratit na letisti..... offUgo je na čtyřech místech Mallorcy, tak snad to s nimi dopadne.....

To už není ale téma Ryanairu 😆😆😆😆 

1 Citovat

Za mě Ryanair suveréně nejhorší aerolinka v západním světě, za kterou se hrabe Spirit Air. Před cca rokem jsem letěla z Tenerife s přestupem v Londýně, a nikde jsem se nedočetla o nějakém formuláři (locator formulář vyžadován britskou stranou). Na check in mi nic neřekli, a před samotným vstupem na letadlo mě velmi agresivní zaměstnanec Ryanairu odmítl vpustit do letadla, (formulář jsem do 3 minut vyplnil), a i přes to mi byl vstup odepřen. Když jsem věc reklamovala, tak se Ryanair nijak nevyjádřil a po půl roce mi zaslal formulář, že ztratil mou žádost, abych vyplnila novou. 

Bottom line: Ryanair nikdy.. kdyby jej ostatní také bojkotovali, tak by byli nuceni změnit přístup, avšak to asi nehrozí :-(

0 Citovat

To jsi prošel přes kontrolu pasu a palubní vstupenky na gate a někdo pak kontroloval ty formuláře až při nástupu do letadla? Protože pokud se to co píšeš stalo na gate, tam nejsou zaměstnanci aerolinky, ale handlingové společnosti.

5 Citovat

Ryanair ještě šachuje se zimní řádem např. linky Alicante-Pardubice, Alicante-Wroclaw, Sevilla-Praha, Wroclaw-Paphos,... hází jiné termíny než před dvěma týdny + některé dny nelze vybrat "vyprodáno".

0 Citovat

Ahoj všem, budu kupovat letenky od Ryanair na Mallorcu. Nevíte kam zmizelo možnost přikoupení jen malého kufru? Nabízí to jen příručák pod sedačku, anebo pak variantu 23 kg odbavený kufr. Vloni tam šel ještě přidat malý 8 kg kufr. 

0 Citovat

Netušíte, proč nemá Ryan v zimním letovém řádu Jordánsko z ČR / AT / SK?

Nikde jsem nezaregistrovala zprávu o nepokračování, ostatní destinace na zimu jsou však již vypsány.

0 Citovat

No...šušká se o návratu Marrakeche, tak je možný, že to odnese právě AMM z Prahy :)

4