Ahoj, kupoval jsem letenky pro 5 lidí, mám aplikaci Ryanair, kde provedu online odbavení pro všechny.  Zajímá mne, zda následné palubní lístky stačí mít v 1 telefonu, nebo si tu jejich aplikaci musí stáhnout každý? S Ryanair jsem nikdy neletěl, tak se raději ujišťuji. Děkuji  .

Ryanair - palubní lístek

Založil ve fóru Letecké společnosti

16 reakcí

Ahoj, kupoval jsem letenky pro 5 lidí, mám aplikaci Ryanair, kde provedu online odbavení pro všechny. 

Zajímá mne, zda následné palubní lístky stačí mít v 1 telefonu, nebo si tu jejich aplikaci musí stáhnout každý?

S Ryanair jsem nikdy neletěl, tak se raději ujišťuji.

Děkuji

0

Teoreticky stačí v 1 zařízení, ale museli byste si telefon předávat, což by v 5 lidech nebylo moc praktický. Nejsnadněji to jde vyřešit tak, že každýmu pošleš screenshot jeho palubní vstupenky (nebo si vstupenky stáhneš do Google/Apple Wallet, odkud jsou taky sdílet).

2 Citovat

V aplikaci se udela online checkin, staci kdyz to ma vse jeden v mobilu.

0 Citovat

Stačí vše v jedné aplikaci. Řeším stále a preposilám skeny palubního lístku třeba přes WA.

0 Citovat

Děkuji všem za odpovědi. Nebyl jsem si jistý, zda stačí screenshoty obrazovky přeposlat - zda Ryanair nelpí na aplikaci, aby z toho mohl případně vytřískat něco navíc, když ji někdo nemá.

Děkuji

0 Citovat

Alebo sa da vsetkych odpipat, a ist posledny. Nemusi sa nic nikam posielat.

4 Citovat

Taky to tak delam za vsechny.

2 Citovat

Případně to dělám se ženou tak, že jí v rámci Apple peněženky nasdílím (přes iMessage) její lístek a pak ho má také k dispozici.

0 Citovat

No my lítáme vždycky v pěti lidech a nenapadlo by mě to někam sdílet - prostě pípám jednoho po druhým a já jdu poslední.

2 Citovat

Přesně tak, já mám appku a pípám za celou rodinu, ostatní nic mít nemusí a samozřejmě si nemusíte žádný telefon předávat. Pro jistotu to ještě posílám do Apple Wallet dalšímu členovi rodiny jako zálohu pro případ ztráty/vybití mobilu apod.

1 Citovat

vsak screenshoty QR boarding passov a poslem cez messenger/whatsapp

 

0 Citovat

Já jako Husákovo dítě jsem ještě stará škola - není nad to si to vytisknout a je po starosti.

0 Citovat

Jako husakovo dite s sebou obvykle nevozim na cesty tiskarnu, takze se spokojim s QR kodem v telefonu.

4 Citovat

já teda vždycky boarding passy rozesílám všem - i svůj (mailem, do peněženky...), protože jednak mi přijde rychlejší a pohodlnější, když si to pípá každý sám, jednak kdyby ten jeden mobil najednou nebyl (vybtý, rozbitý...). Ale nutnost to není

2 Citovat

Já jako "Husákovo dítě" jsem vždy také tiskla, ale s nástupem moderních technologií mám appku na všechno :D Přeposílám ostatním z bezpečnostních důvodů - kdyby kleknul telefon atd., ale nutné to není. 

1 Citovat

Ala napsal(a):

Jako husakovo dite s sebou obvykle nevozim na cesty tiskarnu, takze se spokojim s QR kodem v telefonu.

Tak tam jde odbavení dva měsíce předem. Jasně kdo nekupuje sedačku tak mu nic jiného než ten qr kód v telefonu nezbývá i když tisk není problém snad v každém hotelu ..

Já jsem měl ještě dodat ,že nevlastním chytrý telefon tj. mi nic jiného než papír ani nezbývá ,přesto papír v ruce osobně považuji za jistější a pohodlnější.

1 Citovat

Určitě doporučuji screenshoty rozeslat, nejen kvůli “záloze”, ale i kvůli možnosti, že  někteří členové mohou nastupovat zadními dveřmi a někteří předními a hádejte se pak s někým, ze vám sedí na místě (nebo vy jemu), když v ruce nic nemáte…

3
16 reakcí