Tokio při přestupu: itinerář na 6 až 12 hodin
Tokio jsem poprvé zažil právě během přestupu – a překvapilo mě, kolik se toho dá stihnout.
I pár hodin ve městě stačí na první ochutnávku atmosféry, jídla a neonových ulic.
V tomhle článku najdete jednoduchý itinerář pro Tokio při přestupu na 6, 8 nebo 12 hodin – tak, aby to šlo zvládnout i bez stresu.
Míříte do Tokia na více dní?
Vyplatí se jet do města?
Kdy má vůbec cenu přemýšlet o tom, zda opustit letiště a podívat se do Tokia? A je vůbec legální při přestupu opustit letiště?
- ✅ Ano, většina zemí má s Japonskem bezvízový styk – můžete opustit letiště
- ✅ Pokud máte mezi lety 6 a více hodin, vyplatí se uvažovat o návštěvě centra Tokia
Letiště Narita (NRT) vs. Letiště Haneda (HND)
Velký rozdíl je, zda přestupujete na letišti Narita nebo Haneda, případně zda se přesouváte mezi oběma letišti.
- Narita NRT – je dál od centra než Haneda
- nejrychlejší cesta i s přesunem z terminálu na stanici – cca 90 minut jedním směrem
- ➡️ Do města vyrazte, máte-li alespoň 8,5 hodiny na přestup, ideálně 12 hodin
- ➡️ Jak se dostat z letiště Narita do Tokia – detailní průvodce
- Haneda HND – nachází se relativně blízko centra
- nejrychlejší cesta i s přesunem z terminálu na stanici – cca 40 minut jedním směrem
- ➡️ Do města vyrazte, máte-li alespoň 6,5 hodin na přestup, ideálně 10 hodin
- ➡️ Jak se dostat z letiště Haneda do Tokia – detailní průvodce
- Přesun Narita <-> Haneda
- čistá doba přesunu vlakem cca 120 minut
- vlak jede přes centrum, takže můžete kdekoliv vystoupit a projít se
- ➡️ Ve městě vystupte, máte-li alespoň 6,5 hodiny na přestup
Tokio do 6 hodin
Pokud vám čistý čas ve městě vychází na 2 až 6 hodin, stihnete navštívit maximálně 2 zajímavosti.
Z letiště Haneda
Osobně bych se vypravil do oblasti Shibuya nebo Shinjuku.
- Vlaky Keikyu + JR Yamanote s přestupem ve stanici Shinagawa (45-55 minut)
Právě čtvrti Shibuya a Shinjuku vás nabijí pravou atmosférou japonského velkoměsta – obří světelné reklamy, bary, typické japonské restaurace izakaya nebo
Obě čtvrti jsou ideální v tom, že v nich můžete strávit klidně jen 30 minut krátkou procházkou nebo celých 6 hodin kombinací obou míst, návštěvou restaurací, překrásné zahrady Shinjuku Goyen nebo vyhlídky zdarma na Tokyo Metropolitan Government Building.
Z letiště Narita
Nejbližší stanicí vlaků Keisei Line v Tokiu je oblast Ueno plná turistických zajímavostí – obrovský park s muzei nebo zoo.
- Vlak Keisei Skyliner (do 60 minut)
Alternativou je chrám Senso-Ji v oblasti Asakusa, odkud jezdí pomalejší vlaky taktéž přímo na letiště (cca 65 minut jízdy).
- Vlak Keisei Acces Express (75 minut)
Tokio na 8–10 hodin
Pokud vám čistý čas ve městě vychází na 8 až 10 hodin, můžete už stihnout více zajímavostí.
Z letiště Haneda
Cestu bych směřoval opět do oblastí Shibuya nebo Shinjuku, kam se dostanete za 45-55 minut vlakem s jedním přestupem ve stanici Shinagawa.
Itinerář bych sestavil z vlastní zkušenosti takto:
- Slavná křižovatce Shibuya (1 hodina)
- Svatyně Meiji a studna Kiyomasa (2 hodiny)
- Shinjuku – ideální na jídlo a živelnou atmosféru (2 hodiny)
- Podle času navštívím ještě zahrady Shinjuku Goyen nebo vyhlídky zdarma na Tokyo Metropolitan Government Building (každé cca 1 hodina)
Z letiště Narita
Zvolil bych oblast Asakusa, kam se dostanete přímými vlaky za cca 65 minut.
- Chrám Senso-ji – typická japonská náboženská stavba
- Tokyo Skytree – nejvyšší japonská věž
- Bude-li zbývat čas, popojeďte metrem na stanici Ueno – čtvrť s ulicemi plnými lokálních restaurací nebo rozsáhlým parkem Ueno
Tokio na 12 hodin
Stopover na celých 12 hodin je už dostatečně dlouhý, abyste si vybrali cíle v Tokiu zcela podle svého uvážení, nehledě na to, jak blízko danému letišti jsou.
Stihnete vše a je jen na vás, zda to bude 1 zajímavost nebo 4.
eSim Japonsko - internet od přistání do odletu
Z letiště Haneda
Tady popíšu itinerář přesně podle vlastní zkušenosti, jak jsem jej absolvoval v roce 2024.
- Přiletěli jsme v 8:30 ráno
- Z letiště jsme jeli monorailem + metrem k chrámu Senso-Ji v oblasti Asakusa, abychom viděli tradiční japonský chrám
- Odtud jsme pokračovali na nejvyšší japonskou stavbu Tokyo Skytree
- Po obědě v místním nákupním centru jsme se přímým metrem Hanzomon Line vypravili na křižovatku Shibuya
- Tady jsme strávili až moc času a určitě dávalo smysl cestou vystoupit ještě u Císařského paláce Kókjo (Edo) v centru města
- Odlétali jsme kolem 22:00 večer
Byl to jeden z těch přestupů, které si člověk pamatuje víc než samotný let.
Noční stopover – má cenu do města?
Tokio nepatří mezi top místa s nočním životem – snad s výjimkou čtvrti Shinjuku.
Nicméně i tak, pokud máte mezi lety přestup jen v noci (například mezi 20:00 a 8:00), osobně bych vůbec do města nejezdil.
Raději si najděte hotel u terminálu a pohodlně se vyspěte.